Store Kongensgade 63A (2. række), 1264 København K

Store Kongensgades skønneste ejendom og lejlighed.

EJENDOMMEN
Yderst flot og præsentabel ejendom opført i 1932. Ejendommen har gennemgået en total renovering i 2006. Der er 32 lejligheder, der alle er indrettet i samme stil med ens køkkener, badeværelser, materialer mv. med alle moderne bekvemmeligheder.

LEJLIGHEDEN
Lejligheden er en 4 værelses lejlighed fordelt på 2 regulære værelser, hvoraf et af værelserne har indbygget Svane skabsvæg. Derudover stor og lys stue integreret med køkken og spisestue. Et mindre værelse der kan bruges som kontor, gæsteværelse eller walk-inn closet. Entré med gulvvarme med plads til skab, sko og overtøj.
Stort Svane badeværelse med sort granitbordplade, gulvvarme og vaskesøjle. Vægophængt toilet med stort og lille skyl. Flot hvid mosaik bruseniche.
Åbent Svane køkken med hvide højglans elementer, Venge bordplade og underlimet vask + integreret opvaskemaskine.

OMRÅDET
Der er til ejendommen en lækker gård med borde og bænke. Stor fælles tagteresse, med grilplads, borde, bænke og liggestole. Udsigt til marmorkirken.
Området omkring ejendommen rummer mange parkeringsmuligheder. Under ejendommen findes aflåst parkeringskælder, hvor der kan lejes pladser. Herudover hører der til ejendommen 8 parkeringspladser der kan lejes til beboere for kr. 900,- pr md.
Beboerlicens til området kan købes til ca. kr. 750 for et år års parkeringstilladelse.

AFSTANDE
Kongens Nytorv - 250 meter
Nyhavn - 300 meter
Kongens Have - 150 meter
Super Brugsen - 15 meter
Døgn Netto - 100 meter
Fakta - 30 meter
Irma - 10 meter
Fakta - 25 meter.

Ring direkte til mægler Jacques Uhrenholt - 40 68 60 37