Olof Palmes Gade 5, st., 2100 København Ø

Flotte kontorlokaler til leje med central beliggenhed og udsigt til Østre Anlæg

Med Østre Anlæg lige om hjørnet og en tilhørende udsigt til samme kan I få jeres kontorlokaler i lækre, indbydende og moderne rammer. Beliggenhedens atmosfære skal nok smitte af på arbejdsrutinerne, og I kan allerede nu overveje indretningen i de lyse, luftige rum.

Det er en smuk scene, som I skal møde på arbejde i. Arbejdsgangen skal foregå i et baghus bag en ejendom fra 1877, og herfra strækker lokalerne sig bagud i en super hyggelig baggård. Her er tale om en kælder, et stueplan og en førstesal, og med dannebrogspartierne mod vest og desuden dobbeltdøre ud til franske altaner venter jer lysfyldte lokaler at bruge 9-17 i, særligt på førstesalen.

Kontorene er åbne og luftige med en behagelig loftshøjde, og det er i stueplan og på førstesalen, at I skal indrette hæve-sænke-borde mv. Herudover kan møder og pauser afholdes i begge niveauer, hvor hhv. et tekøkken og et fuldt funktionsdygtigt køkken med alt i hårde hvidevarer findes til både frokost og løbende firmafester og workshops. Der er også absolut nydelige toiletfaciliteter på begge etager, og herudover tilbyder kælderen jer yderst brugbare og flotte rum, som I kan sætte i spil til lidt af hvert - med kurbadfornemmelser med sauna oveni samt fitness.

Med blikket mod Østre Anlæg venter jer naturligvis også en central beliggenhed. De lette møder samt teambuilding kan derfor fint afholdes i parkens små haver, og ydermere befinder I jer lige ved Østerport Station med S-tog, regionaltog samt metro. Derfor er parkeringsmulighederne ude foran måske ikke engang nødvendige; også fordi I kan cykle frem og tilbage mod Indre By og desuden brokvarterene og Frederiksberg på en ganske overskuelig tid.