Holte Stationsvej 8, st. th., 2840 Holte

STORT BUTIKSLOKALE I HOLTE MIDTPUNKT - AFSTÅELSE

Holte Stationsvej genlyder af myldrende mennesker og tæt trafik, for her er vi havnet i det absolutte knudepunkt af netop Holte - Storkøbenhavns nordligste bydel, der er en af de mest eftertragtede. Her byder vi velkommen til et super erhvervslejemål med butik i terrænplan og lagerrum i kælderen, der indtil nu har fungeret som en grøn oase for byens blomsterhandler.

Mellem blomster og buketter slår to dobbelte glasdørspartier op til hovedlokalet med en smuk bue over vinduerne. Her tager de flotte gulve imod og breder sig ud med en super god volumen, hvor der er masser af plads til at indrette med tøjstativer, brugskunst eller noget helt syvogtyvende. Rummet munder ud i en kassedisk, hvor personalet kan betjene kunderne, mens der på højre hånd er et selvstændigt lokale, der lukkes af med en skydedør, mens der allerbagerst er et par mindre rum til kontor, opbevaring og lignende.

En snoet trappe fører ned mod kælderlokalerne, hvor det store lagerrum ligger i direkte forbindelse med det lille tekøkken med opvaskemaskine, og dertil kommer et par mindre disponible rum til endnu mere lagerplads samt et personaletoilet.

Butikslokalet har en særdeles høj synlighed, hvor både købelystne kunder og hverdagspendlere dagligt lægger vejen forbi de store vinduer. Naboerne tæller prominente og velbesøgte navne som Lagkagehuset, Emmerys, Joe & The Juice og diverse dagligvareforretninger, der tilsammen danner Holte Midtpunkts indkøbsrammer med super gode parkeringsfaciliteter. Via Kongevejen er der nærmest direkte passage fra Hillerød til København, og få hundrede meter fra centret stopper S-toget, før det vender om og fortsætter tilbage mod hovedstaden. Grønne åndehuller som Vejlesø, Søllerød Sø, Furesø og Geels Skov er med til at give en divers natur til området.

Afståelsessummen er kr. 495.000,00.

Mulighederne er mange - kontakt os for at høre nærmere