Østergade 40, 4., 1100 København K

FØRSTEKLASSES ERHVERVSLEJEMÅL PÅ ØSTERGADE

Østergade strækker sig mellem Kgs. Nytorv og Amagertorv som den mest eksklusive sektion af Strøget. Her åbner vi nu dørene for fire selvstændige lejemål på Østergade 40, 1.-4., som hver især åbner sig op med grandiose og eksklusive lokaler.

Med nøglerne til fjerde sal overtager I penthouse-lejemålet - heroppe venter et sublimt lysindfald kombineret med en enestående udsigt over Strøgets evige leben. Lejemålet står flot og overtagelsesklart, og det vil fungere helt ideelt som enten kontor, showroom eller klinik. Planløsningen viser sig med ét stort lokale, der har en let og luftig atmosfære; her venter et strømlinet køkken opført i tidløse materialer, og resten af rummet byder på gode indretnings- og anvendelsesmuligheder; desuden er der brugsret til ejendommens fælles gårdterrasse, der ligger i niveauet mellem anden og tredje etage. Lejemålet rummer naturligvis også et badeværelse, men vigtigst af alt får I glæde af jeres helt egen tagterrasse, der, ligesom de store vinduer, vender perfekt mod syd. Herude kan I nyde udsigten på helt tæt hold, og I får mulighed for at nyde alt fra morgenkaffen i formiddagssolen til iskolde fyraftensdrinks i aftensolens skær. Dejligt, ikke?

Den smukke gamle ejendom har noget af en historie med sig i baggagen. De sidste par år har hele ejendommen fungeret som flagship store for den prominente modevirksomhed Sand Copenhagen, som har haft til huse midt på det landskendte handelsstrøg, og her er stadig butikslokale i terrænplan. Med de meterhøje vinduespartier på alle tre etager passer den klassiske arkitektur som fod i hose til de omkringliggende bygninger, og I er således havnet i et utroligt velfungerende miljø fuldt af de førende luksusbrands, der forhandler en bred vifte af tasker, tøj, elektronik og smykker.

Lejemålene er placeret i det absolutte hjerte af København K på en intet mindre end unik adresse. Østergades historiske aner strækker sig hundredevis af år tilbage og har været byens førende og mest mondæne indkøbsgade, som siden 1962 har fungeret som en af verdens allerførste gågader. Når naboerne hedder Gucci, Moncler og Illum er der vist ingen tvivl om, at I er kommet i yderst godt selskab, og at netop denne del af Strøget tiltrækker mere end blot den lokale kundekreds; turister fra hele verden frekventerer området! Samtidig er der massevis af velrenommerede restauranter, lækre caféer og hyggelige cocktailbarer, ligesom seværdigheder som Kgs. Nytorv, Det Kgl. Teater og Nyhavn alt sammen er at finde indenfor kort afstand. Mens der er gode parkeringsmuligheder i Illum, er det nemt at komme til adressen med både bus og metro, for både Kgs. Nytorv og Nørreport placerer sig indenfor gåafstand.

Alt i alt er der tale om en række lejemål, der er værd at se nærmere på, hvis jeres virksomhed trænger til nye rammer og kun fortjener det bedste. Har vi vakt jeres interesse, så kontakt os i dag og hør nærmere.