Kongevejen 18A, 2791 Dragør

FLOTTE ERHVERVSLOKALER MIDT I SKØNNE DRAGØR

FLOTTE ERHVERVSLOKALER MIDT I SKØNNE DRAGØR

Velkommen til Kongevejen 18A, og særligt velkommen til det gamle Dragør, hvor en autentisk stemning breder sig i de brostensbelagte gader. Her, i disse skønne omgivelser, har vi fornøjelsen af at udbyde nogle velindrettede erhvervslokaler i flot og indflytningsklar stand.

Det bliver ikke mere stemningsfyldt og hyggeligt end Dragør. Denne bys atmosfære summer i gadebilledet og man fornemmer næsten byens historie, når man går igennem det hyggelige miljø. Fine, gamle ejendomme ligger side om side med spisesteder, handlemuligheder og butikker, for til sidst at lede ned til den charmerende havn, som hver sommer forvandles til en idyllisk oase. Midt i herligheden finder I Kongevejen 18A, hvor I nu har mulighed for at drive jeres forretningsdrøm.

110 m2 fordelt over et plan er det, der venter jer på adressen, som ligger lige ud mod det hyggelige bymiljø, så kunder ikke kan undgå at få øje på lokalerne. Fra gaden træder I ind i en nydelig fordelingsentré, hvor I foran jer har en rummelig personalestue med grovkøkken og toiletfaciliteter. Til højre herfor ligger et super godt og indretningsvenligt disponibelt rum med et behageligt lysindfald, mens planløsningen afsluttes med et endnu større rum i modsatte ende, som ligeledes har et godt dagslys. Rummene er ideelle til jer, som er behandlere, der nemt kan tilbyde terapi, kropsbehandlinger, odontologi eller noget fjerde. Lokalerne vil også egne sig perfekt som kontorer med mulighed for både en privat afdeling og et fællesskab. Med en planløsning som denne er anvendelsesmulighederne mange, men en ting er sikker: her får I rammerne for et rigtigt dejligt arbejdsliv, som tilmed er i så flot stand, at I bare skal rykke møbler og inventar ind, og så er I klar til at komme i gang med arbejdet.

Har lokalerne og det dejlige område fanget jeres interesse, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.