Amagerfælledvej 130, st., 2300 København S

Bedste beliggenhed - lige overfor DR-byen.

LYSE OG HØJLOFTEDE LOKALER MED ET HAV AF MULIGHEDER

Nu kan du anskaffe dig nøglerne til erhvervsmålet på Amagerfælledvej 130 - her venter 101 mulighedsrige kvadratmeter, som ligger lige midt imellem DR Byen og det nyopførte boligkvarter. Kvaliteterne står i kø¸ for at melde sig på banen!

Butikken er placeret i stueetagen af en minimalistisk ejendom fra 2018, og ved ankomst bemærker man straks de store vinduespartier, som strækker sig fra gulv til loft. Der er med andre ord god synlighed fra gaden, og der er tlmed mulighed for udstillinger og god kiltning; naturligvis alt efter din virksomheds behov.

De 101 kvadratmeter fordeler sig over en god og gennemtænkt planløsning med mulighed for at drive tøjbutik, detailhandel, affeshop eller noget helt fjerde, det er helt op til dig og din fantasi. Indendørs lægger man først og remmest mærke til den mponerende loftshøjde, og samtidig går den minimalistiske arkitektur fra ejendommen igen indenfor. Indretningsmulighederne er helt i op, og med en smule finish står det hele snorlige. Den åbne planløsning fordeler sig over et stort butikslokale, som uden tvivl vil mponere, og dertil kommer et disponibelt rum og et toilet.

De livlige og attraktive omgivelser er muligvis det, som sætter prikken over i'et. Der er kun 180 meter til DR Byen St., 240 meter til R Byen og 300 meter til IT-Universitetet, og samtidig ligger butikken midt i et boligkvarter, hvilket sikrer en stor potentiel kundekreds.Der er gode parkeringsmuligheder lige rundt om hjørnet, og både medarbejdere og kunder kan glæde sig over, at der er nem oghurtig adgang til både motorvejen og hele city, hvis man skal videre rundt.

Vi byder dig gerne på en fremvisning!

Ring allerede idag på tlf. 3311 4020.