Amagerfælledvej 128, st., 2300 København S

Få din egen cafe for kun kr. 6.500 pr. mdr.

Fin og stemningsfuld cafe i det levende Universitetskvarter ca. 300 meter fra DR-Byen St.

Amagerfælledvej 128 slår dørene op til den hyggeligste lille cafe, der udlejes med henblik på servering af lette anretninger så alt fra "detkolde køkken", en lækker sandwichbar, velsmagende smoothies, slikbutik eller måske en stemningsfuld kaffebar kendt for sine dekorative mønstre i kaffeskummet?

Cafe'en er intim og stemningsfuld med et veldisponeret lokale, som byder gæster og kunder direkte ind i hjertet af enheden. Her kan du opsætte en bardisk og tage imod bestilling, og bagved er der fin plads til at installere de fornødne remedier, der skal til for at bestyre en cafe med kolde retter og varme drikke. Rummet har kvadratmeter nok til, at der kan der indrettes et par enkelte siddepladser, men ellers er take away-konceptet også særdeles oplagt i disse rammer. Indretningen slutter af med et praktisk disponibelt rum til opbevaring og diverse samt et fint toilet med to adskilte rum til wc og håndvask.

Cafe'en ligger i yderst attraktive omgivelser med gode parkeringsmuligheder lige om hjørnet og kun 300 meter hen til DR-Byen Station, hvorfra både metro og bus sætter kurs mod city. Med så gode transportmuligheder er det let at komme hertil; for medarbejdere såvel som gæster!

Kvarteret er samtidig kendt for at være hjemsted for Københavns Universitet, IT-Universitetet, Tietgenkollegiet og Selve DR-Byen, hvilket tilsammen skaber et dagligt befolkningstal på tusindvis af mennesker foruden de mange faste beboere i området, der bor i de moderne og arkitektoniske omkringliggende ejendomme. Stedet er allerede godt kendt og særdeles velbesøgt takket være det øvrige forretningsliv, som stadig er i vækst så her er altså gode muligheder for at drive en sund og synlig forretning.

Her gør en levende beliggenhed og muligheden for kreative forretningsideer hånd i hånd. Er nysgerrigheden vakt? Så tager vi hos Kvadrat Bolig & Erhverv med glæde imod din henvendelse og hjælper dig videre i processen.

Ring idag for en aftale på tlf. 3311 4020.