Vimmelskaftet 47, st. & mezz., 1161 København K

MÅSKE KØBENHAVNS ÆLDSTE CAFE

Nu kan du erhverve nøglerne til Vimmelskaftet 47 - en sublim placering i hjertet af København K, der drager associationer til en af Matadors dyreste adresser! Det her er uden tvivl en af de mest eftertragtede beliggenheder i hele byen, og selve erhvervsmålet vil bestemt heller ikke skuffe.

Her venter intet mindre end 478 kvadratmeter, og placeringen på hjørnet af Vimmelskaftet/Strøget og Badstuestræde giver i sig selv et hav af muligheder. Hver dag passerer flere tusinde mennesker, hvilket sikrer mange potentielle gæster. Stilen er indkapsler charmerende og rustikke detaljer, og de kombineres med hvidmalede vægge og lofter samt moderne interiør. Som et ekstra plus har erhvervet et hav af store vinduespartier ud mod bybilledet, hvilket skaber god synlighed.

Butikkens store glasdør byder indenfor, og her møder man en elegant trappe, som fører ovenpå. Heroppe venter en spændende og levende udsigt over både Strøget og Vimmelskaftet gennem de store vinduespartier, og du får praktisk talt ideelle rammer for din virksomhed. To store lokaler breder sig ud i åben forbindelse, og der er rig mulighed for at indrette dem præcis, som du ønsker med masser af borde til spisende gæster. Ved siden af ligger køkkenet.

Beliggenheden fås ikke bedre end her. Vimmelskaftet / Strøget er noget af byens mest besøgte, og placeringen er helt central. Gadebilledet er dermed varieret og huser alt mellem himmel og jord, og uanset tidspunkt på døgnet såvel som årstiden er der mennesker på gaderne. Der er 300 meter til Storkespringvandet, 700 meter til Kongens Nytorv, 500 meter til Nørreport og 450 meter til Rådhuspladsen. Lyder det ikke helt ideelt?