Knabrostræde 3, st. th., 1210 København K

BUTIKSLOKALER MED EFTERTAGTET BELIGGENHED

Nu udbydes denne butik i hjertet af København - lige der, hvor byen er allerbedst. Vi befinder os på Knabrostræde, hvor de brostensbelagte gader hver dag besøges af købelystne kunder. Her bliver I en del af hovedstadens levende handelsmiljø, og jeres nye naboer er alt fra spændende spisesteder og lokale specialforretninger til modetøjsbutikker og cafeer. Vi er ii hjertet af København, hvilket også betyder at der er nem adgang til adressen med offentlig transport, og I kan tilmed glæde jer over, at den nye metrostation ved Gammel Strand kun ligger 800 meter fra hoveddøren. Beliggenheden er perfekt for den erhvervsdrivende, der drømmer om at placere sig midt i et af landets mest befærdede områder. En bedre adresse er svær at finde.

Lejemålet overtages naturligvis rydeliggjort (uden malerbøtter mv) - og nyistandaat, lige til at rykke ind i. Renovering af ejendommens facade er afsluttet medio januar 2020.

Her venter jer en velindrettet butik med et stort potentiale. I får 121 m2 at gøre godt med - rigeligt plads til både butik, lager og en lille kontorplads. Planløsningen er indrettet således at porten åbner op for erhvervets største lokale, hvor der nemt kan indrettes hylde- og stativvarer. Hvis I ønsker at drive en tøjforretning, så vil det tilstødende lokale være perfekt som prøverum, men det kan naturligvis også lukkes af og anvendes som lagerlokale. Vi fortsætter ind i det rum, der vil være et ideelt køkken og en pausestue, hvor personalet kan få en roligt afbræk fra den travle arbejdsdag. Der er et gennemgangsrum mellem køkkenet og toiletfaciliteterne.

Kontakt os for en fremvisning i dag.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.