Roskildevej 394, 2610 Rødovre

EN IKONISK EJENDOM UDBYDES PÅ ROSKILDEVEJ I RØDOVRE

KOMBINERET ERHVERV OG BOLIG I RØDOVRE

Her på Roskildevej 394 vil alle dine drømme om at drive dit eget erhverv kunne gå i opfyldelse. Den smukke arkitekttegnede ejendom vil på bedste vis kunne tjene som showroom eller butik(*), og med ejendommens mange sjove og gennemførte detaljer er det kun fantasien, der sætter grænserne. Velkommen til!

Den velholdte ejendom er placeret ved den større vej Roskildevej, som løber fra København og helt til Roskilde. Det betyder, at der hver dag kommer til at køre omkring 40.000 bilister forbi dit kommende erhverv, som du med smukke udstillinger og gode tilbud kan lokke indenfor. Mens stueplan og også den store kælder er oplagte som showrooms eller butikslokaler, er der på 1. salen indrettet bolig. Dette gør det muligt for dig at indrette dig oven på dit erhverv. Boligen på 1. salen byder på et stort køkken-alrum, to store stuer i åben forbindelse med hinanden, et stort værelse med indbyggede skabsløsninger og et fint og funktionelt badeværelse.

Hele ejendommen bærer præg af at være yderst velholdt og er også opført i kvalitetsmaterialer. I stueplan er alt opført i massivt træ og emmer af at være kvalitetshåndværk. Væggene i stueplanets showroom kan flyttes rundt, og dette giver en unik mulighed for at dele rummet op præcis efter egne ønsker. Det er altså kun fantasien, der sætter grænserne. Ud over uanede mængder plads til opbevaring, showroom og salg ligger der blandt andet også fine kundetoiletter og et køkken her, og dermed bliver de perfekte rammer sat.

Også i kælderplan tilbydes en masse kvadratmeter, som kan udnyttes lige efter dine ideer og ønsker. I kælderplan udgøres væggene af smukke, hvide mursten og også denne er tidligere blevet brugt som showroom. Med andre ord er der altså masser af plads til at udstille skønne varer, der kan friste besøgende kunder.

Udendomsarealerne komplimenterer også flot den nydelige ejendom. Her kan blandt andet det hyggelige gårdmiljø¸ i midten af ejendommen positiv fremhæves. Og også området er et, med masser at byde på. Hvis du vælger at flytte ind på 1. salen, så kommer du til at nyde godt af de omkringliggende spisesteder og butikker. Desuden er det også let at komme til og fra ejendommen med offentlig transport, da flere busruter kører forbi og konnekter til S-toge.

*nuværende ejer har opnået en dispensation, hvor der er givet tilladelse til at anvende op til 50% af ejendommen til detailhandel. Dette i forhold til gældende lokalplan.