Amagerbrogade 117, st., 2300 København S

Amagerbrogades bedste hjørnebutik tilbydes nu til leje.

Kan I se jeres nye forretning i disse lyse og indbydende lokaler på Amagerbrogade?

På denne velbeliggende og stærkt eksponerede del af Amagerbrogade på hjørnet af Øresundvej og Amagerbrogade kan i nu åbne jeres nye butik.

For ejendomsselskabet Heimstaden har vi nu fået muligheden for at udleje dette store lejemål på 326 m2, fordelt på 220 m2 i stueplan og 106 m2 meget høj kælder.


Butikken består af regulært højloftet lokale med store butiksruder, der eksponerer butikken både mod Amagerbrogade og Øresundsvej.

Der er selvsagt også personalerum og tilhørende thekøkken samt toilet.

Fra butikken er der nedgang til den meget højloftede kælder, hvor man nemt kan implementere dette meget anvendelige areal.

Butikken har oprindeligt været en bank, så i underetagen er der også 2 store bankbokse, der på kreativ vis kan anvendes som en del af butikken.

Amagerbrogade er under kraftig udvikling og mange stor eog stærke brands har fundte vejen til denne del af byen allerede.
Blandt andet Joe & the Juice, Lagkagehuset, Eriks Bageri, Gorm´s Pizza, Rema 1000, Jagger, TOTO vinbar.

Med hele udbygningen af Amagerstrandpark har vi oplevet en stor vækst i det købedygitge publikum og forventningerner til dette område er en fortsat vækst.

På Amager boede der pr. 1.1.2019, 204.879 personer, og det tal er stærkt stigende.

Tøj - Cafe - Restaurant - Take Away - Brugskunst eller ?? -det er jer der sætte rammerne for at hvad i kunne tænke jer, i dette super fine lejemål.

Kontakt os allerede idag for en fremvisning på 3311 4020 eller skriv på mail@kvadratbolig.dk