Krystalgade 6, st., 1172 København K

STOR OG INDRETNINGSVENLIG BUTIK I HJERTET AF INDRE BY

Nu kan du skrive dit navn på kontrakten til erhvervsmålet her på Krystalgade 6 – en af Københavns mest attraktive og centrale adresser. Her udbyder vi nemlig nu en 167 kvadratmeter stor butik, der kan indrettes præcis, som du ønsker. Herunder også mulighed for etablering af koldt køkken.

Ja, som du nok allerede har regnet ud, udgør denne adresse en af de mest eftertragtede i hele byen. Her kommer din butik nemlig til at ligge 40 meter fra Københavns Hovedbibliotek, 50 meter fra Købmagergade, 100 meter fra Københavns Universitet og 300 meter fra Nørreport Station, som udgør byens knudepunkt, når det kommer til offentlig transport. Du er med andre ord landet i det inderste København, hvor de smalle gader gemmer på velbesøgte restauranter, hyggelige cafeer og veletablerede butikker – og nu kan din forretning blive en del af gadebilledet.

Ejendommen er fra 1835, og butikken ligger i stueetagen, hvilket må siges at være lige i forbipasserendes øjenhøjde. Som et ekstra plus skaber butikken hurtigt blikfang fra gaden, da de store vinduespartier giver god mulighed for at lave udstillinger, der lokker folk indenfor. Indgangen fører direkte ind i det rummelige butikslokale, der giver et hav af indretningsmuligheder. Rummet er nemlig stort og regulært, og det kan både indrettes med reoler, tøjstativer og et salgsområde. Erhvervsmålet råder ligeledes over to andre butikslokaler, et toilet, køkken og kontor, hvorfor medarbejderfaciliteterne er i top.

Her kan du udleve dine drømme om at drive egen virksomhed – vi tager dig gerne med på en fremvisning, så du kan mærke den gode atmosfære og områdets pulserende stemning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.