Ny Østergade 19, 1101 København K

Hjørnet ALLE kører forbi, uanset om du skal i Illum eller på Cafe Victor.

Velplaceret forretning i forlængelse af Strøget

Den attraktive forretning på Ny Østergade 19 placerer sig unikt i forlængelse af Strøget i det indre København. Her er gaderne altid fuld af liv, og lige præcis denne beliggenhed har den unikke kvalitet at befinde sig få skridt fra det travle knudepunkt, men stadig som en lille hemmelighed, der vil få nye- såvel som stamkunder til at føle sig helt særlige.

Butikken anvendes i dag som modetøjsforretning og kan passende fortsætte i samme branche indenfor detailhandel. Uanset om du forhandler bæredygtig fashion, æstetisk boliginteriør, smykker eller keramik vil din idé være kærkommen her i hjertet af byens shoppingmekka.

Leder du efter lokaler til restaurant, cafe, vin- eller cocktailbar har du ligeledes her den optimale placering.

Beliggenheden lige på hjørnet mellem Ny Østergade og Store Regnegade sikrer dig og dit erhverv optimal synlighed, som kun forstærkes yderligere af de fire store facadevinduer, der bringer kunderne tættere på varesortimentet. Der er god plads til skiltning ude foran, men samtidig får forretningen et virkelig charmerende og sydlandsk udtryk i form af markiserne ved indgangspartiet.

Selve butikslokalet giver et flot og indbydende indtryk med sine delvist lyse gulve i trælook, mens resten er beklædt med et mørkt tæppe - de rå vægge med mursten og stilfuldt tapet tilfører rummet ekstra kant. Tilsammen skaber det et fedt udtryk, som kan indrettes på et væld af måder. Her er både plads til reolsystemer, væghængte bøjlestænger, prøverum og kasse-ø m.m. Afdelingen indeholder desuden et lille pulterrum og en trappe bagerst i lokalet, som leder ned til den private og meget højloftede kælder med stort lagerrum, personalekøkken og bad. Det vil også være oplagt at lave køkken til en restaurant i denne praktiske kælder.

Fra gården er der lift nedgang til kælderindgangen, hvilket gør varelevering til en let sag - uanset din anvendelse af lokalerne.

Uanset hvilken type butik, du ønsker at slå døren op til, får du ikke en bedre beliggenhed i København. Hver eneste dag går tusindvis af potentielle kunder forbi denne strækning, som grænser op til K's levende centrum og aktive handelsgader. Samtidig ligger forretningen også utrolig attraktivt med kun ganske få skridt hen til Kongens Have, når du trænger til frisk luft i frokostpausen, samt bare 500 meter fra Kongens Nytorv Metrostation og den nye metroring.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.