Humlebæk Strandvej 50-52, 3050 Humlebæk

Blomsterbutik i hjertet af Humlebæk Strandvej

LYST OG VOLUMINØST BUTIKSLOKALE PÅ HUMLEBÆK STRANDVEJ

Kom og køb, kom og køb, flotte blomster! Forbered dine bedste købmandsråb, for nu får du mulighed for at investere i din helt egen blomsterbutik i hjertet af Humlebæk. Du får et skønt butikslokale med den perfekte eksponering, så hvis du altid har drømt om at udleve et erhvervseventyr, hvor Valentines Day er en af dine travleste dage, så er det nu, du skal slå til!

Selve lokalet er lyst og rummeligt, så du har masser af plads til at skabe ægte, dansk junglestemning med paradistræer og fingerfilodendroner til den store guldmedalje. Både planter der kræver masser af sol og dem, der trives bedst i skygge får de bedste betingelser for at slå rødder, så snart du rykker ind med alle dine blomsterbørn. Pynt op i det store vinduesparti, led kunder på en fortællende tour gennem butikken, og servicér dem ved skranken - her mangler der ikke noget. Udover det skønne butiksmiljø får du naturligvis også et baglokale til dig og dine medarbejdere, hvor I kan nyde en fredelig stund i de velfortjente frokostpauser, samt et praktisk toilet. Også i kælderplan er der kvadratmeter at boltre sig på, hvor to rum giver masser af muligheder som lagerlokaler eller kontor, og foran butikken har du også mulighed for at gøre hverdagen farverig med krukkevis af blomster og buketter for dine kunder til at tage med hjem til ægtefællen.

Der er tale om en prima lokation i Humlebæk, hvor stationen kun er få hundrede meter væk og det samme gør sig gældende for den hyggelige midtby. Butikken ligger rigtig godt på hjørnet af to større veje, så potentielle kunder flyver forbi din dør hver eneste dag. Det er ingen hemmelighed, at Humblebæk er et af nordsjællands eftertragtede liebhaverkvarterer, og folk med postnummeret 3050 har da om nogen brug for blomster til at pynte deres designerspiseborde! Der er under 1 km til populære Louisiana og Humlebæk Havn, som hvert år får besøg af utallige turister, og når fyraftenen melder sig, kan du passende tage på opdagelse i det smukke nærområde, hvor der er masser af skøn natur at fordybe sig i for blomsterelskeren.

Velkommen til din helt egen eventyrhave!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.