Sct Jørgensbjerg 43, 4400 Kalundborg

Stort butikslokale med central placering i Kalundborg

Velkommen til Sct Jørgensbjerg 43 i Kalundborg – og velkommen indenfor til en fremvisning af dette butikslokale, som råder over 718 lyse og velholdte kvadratmeter. Mulighederne er mange i dette spændende erhvervsmål, og den centrale beliggenhed er bare prikken over i’et.

Denne her butik har god synlighed for gaden med sine store gulv til loft-vinduespartier, og samtidig giver de mulighed for skiltning og at skabe gode udstillinger, som tiltrækker forbipasserende. Foran selve ejendommen har du glæde af den store parkeringsplads, hvor der er plads til mange biler; både kunder og ansatte.

Indgangspartiet er lyst og indbydende, og herfra træder du direkte ind i det store butikslokale, der udgør de fleste af erhvervsmålets 718 kvadratmeter. Her er der god plads til indretningen af dit varesortiment, uanset om du driver en dagligvarebutik, en specialforretning eller noget helt tredje. Mulighederne er mange. Udover det store butikslokale råder erhvervet også over disponible rum og toiletter.

Med beliggenhed på Sct Jørgensbjerg 43 kommer din butik til at ligge centralt i Kalundborg. Den nærmeste nabo er byens velbesøgte FitnessWorld, og i nærområdet ligger både Aldi, Rema1000, Lidl, Fakta, bilforhandlere og meget mere. Det er altså en beliggenhed, der tiltrækker en bred kundekreds, og infrastrukturen er ligeledes i top. Kun 30 meter væk ligger Holbækvej, og der er heller ikke langt til Slagelsevej, Bredgade og Østre Havnevej. Derudover er der 1,2 kilometer til Kalundborg Station og færgeovergangen til Samsø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.