Skodsborg Strandvej 158, st., 2942 Skodsborg

STOR RESTAURANT MED UDSIGT OVER ØRESUND

På Skodsborg Strandvej 158 har I nu muligheden for at overtage disse pæne restaurantlokaler med en fantastisk beliggenhed ned til vandet.

Lokalerne er beliggende i en hvid bygning, der præsenterer sig flot. Gæsterne går ind ad glasdøren og træder derefter ind i restauranten. Her bliver de mødt af velholdte trægulve og hvide vægge, som er med til at skabe en varm og indbydende atmosfære. Restauranten er nem at indrette således, at bordene ikke står for tæt. I forlængelse af gode indretningsmuligheder har lokalerne flere reoler, hvor I kan placere forskellige vine og stemningsskabende lys.

Fra baren får I et godt overblik over restauranten, som gør det nemt hurtigt at komme til gæsterne. Køkkenet er stort og godt udnyttet - her får I alt, hvad I skal bruge til at lave lækker mad til jeres gæster. Fra restauranten kan gæsterne nemt tilgå de velholdte toiletter, hvor pladsen er udnyttet optimalt.

En af restaurantens klare fordele er, at I har mulighed for både at have indendørs- og udendørsservering hele året rundt med vandudsigt over Øresund. Til restauranten hører nemlig en stor, overdækket terrasse med, hvor der om vinteren kan skærmes af, så gæsterne kan slå sig ned i sæderne med et tæppe og en kop varm kakao, mens de venter på et godt måltid mad. Terrassen kan evt. indrettes i loungestil, hvor gæsterne først kan nyde et køligt glas hvidvin samt udsigten, inden de går indenfor og dykker ned i menukortet.

Restauranten ligger ca. 550 meter fra Skodsborg St., ligeledes holder buslinje 388 lige foran restauranten. Helsingørmotorvejen ligger omtrent fem minutter væk i bil. Herudover er der gode parkeringsforhold ved restauranten, hvor gæsterne nemt og bekvemt kan parkere foran restaurantens indgang.

Lokalerne passer perfekt til jer, der gerne vil skabe en restaurant i fede omgivelser med vandudsigt. Vores mægler står klar til at hjælpe dig videre med drømmen om en smuk restaurant ved Skodsborg Strandvej allerede i dag.


Bestil en fremvisning på 33 11 40 20 eller mail@kvadratbolig.dk