Nørregade 35, 3. tv., 1165 København K

87 KVADRATMETERS HVERDAGSLUKSUS MIDT PÅ NØRREGADE uden bopælspligt! Teaterlejlighed, sommerbolig i Kbh - eller din nye bolig.

Går du og dagdrømmer om den perfekte københavnerlejlighed, og har du allerede i tankerne præcis, hvordan den skal se ud? Der er en god chance for, at du nu har fundet, hvad du leder efter. Må vi præsentere dig for denne kvalitetsfulde lejlighed midt i Indre By, hvor du kommer til at have adresse på Nørregade 35!
Lejligheden er total luksus istandsat med fuld respekt for ejendommens historik.

De 87 kvadratmeter fordeler sig på en særdeles veldisponeret planløsning med køkken med stor vestvendt altan, to stuer ensuite, soveværelse samt stort og rummeligt badeværelse.
I hele lejligheden er der flotte, lyse Dinesen plankegulve, hvide vægge og flotte lofter, der i stuer og værelse inkluderer en flot stuk. Lejligheden kan ikke løbe fra at være beliggende i en ejendom fra år 1900, men trods sine mange år på bagen, er hele herligheden møjsommeligt vedligeholdt og moderniseret i både køkken, hvor der isat et luksus Kvänumkøkken og på badeværelset med Dornbracht armaturer og Siemens vaskesøjle.

Tager man et nærmere kig i køkkenet, finder man et godt rum med alt i hårde hvidevarer, hvor de tidløse moduler ikke stjæler for meget af opmærksomheden. Til gengæld giver marmorbordpladen og den store altan et særligt eksklusivt udtryk, og det er nemt at forestille sig at tilbringe meget af sin tid ved spisebordsarrangementet, blot fordi her er hyggeligt og rart. Badeværelset fremstår med væghængt toilet, vaskesøjle, ekstravagant flisebelægning og grebsløse moduler.
Hele lejligheden er indrettet med flotte paneler og karme og selvfølgelig har snedkeren også lavet brede vindueskarme og flotte radiator skjulere. Med nøglerne til denne lejlighed har du bogstaveligt talt Københavns fristelser direkte foran dine fødder. Den smalle gade fører direkte op til Nørreport, og går man den anden vej, støder man på Strøgets farverige butiksvinduer. Uanset om du er i humør til en hyggelig og naturskøn gåtur, et udsøgt restaurantbesøg eller en vældig shoppingtur, så er der nok at tage af i nærområdet. Du skal ikke gå langt, før du når velassorterede supermarkeder, og krydser du Nørre Voldgade, står Torvehallerne klar til at friste dig med alt fra frisk fisk til kvalitetschokolade.

Tæt på parkeringskældre både S-tog og Regionaltogene, Metroen, der kan føre dig til lufthavnen på 18 minutter.

Denne lejlighed har virkelig meget at byde på, både med sin førsteklasses adresse og den skønne indretning, så du skal ikke tøve for længe, før du slår til!

Lejligheden handles som projektlejlighed og er på udbuds tidspunktet ikke registreret som færdigmeldt. Således er ejerudgifterne registreret som skønnet og uden forbindende for sælger og ejendomsmægler.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning