Store Kongensgade 20, st., 1264 København K

Københavns måske ældste Juveler og Guldsmedjebutik afståes nu.....

I året 1854 etablerede familien Dragsted sin juveler og guldsmedjebutik i Bredgade. Fra 1986 har butikken været i disse historiske og nærmest storiske lokaler i Store Kongensgade 20.

Man fornemmer fordums tinder og historier når man kommer ind i disse smukke lokaler. Få butikker i byen har bevaret de smukke glaslofter med blyrammer, hvor sjæl og charme emmer ud af.

Med sin placering kun 50 metre fra Kongens Nytorv har butikken en placering som mange kun drømmer om. Vi kan smile af parkeringsforholdene i den indre by, men faktum er at, netop denne placering giver en fantastisk eksponering, da der hver dag passerer et tusind tal antal biler og endnu flere cyklister/gående.

Butikken har idag tilladelse til en vinkelret skiltning på facaden, hvilket er få tildelt i bybilledet.

Boltens Gård har sin indgang lige overfor butikken, og med de netop annoncerede nye Food market aktiviteter, hvor Papirøens drift flyttes hertil i løbet af 2018, vil butikken blive set af både byens borgere, gæster fra oplandet, men ikke mindst fra byens mange turister, der vil besøge Boltens Gård i fremtiden.

Butikken er i dag inddelt i et for/salgslokale, baglokale med monteret kitchennette samt adgang til eget toilet.

Butikken fremstår autentisk med sin charme og sjæl og kan overtages med sin nuværende drift, idet inventar og varelager kan tilkøbes.

Ejendommen er registreret som Bevaringsværdi niveau 3:

Bygninger med værdierne 2-4 er de bygninger, som i kraft af deres arkitektur, kulturhistorie og håndværksmæssige udførelse er fremtrædende eksempler inden for deres slags.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.