Slotsvolden 7, Slotscenteret, 4300 Holbæk

Det nye Slotscenter i Holbæk

Slotscenteret bliver omdannet til moderne butikscenter anno 2018.

Med en af landets mest attraktive Kvickly butikker på knapt 5.000 kvm., bliver centeret allerede idag besøgt af mere end 1.000.000 handlende om året.

Centeret bliver nu lejet ud med mange mindre butikker, hvor der bliver mulighed for at have egen aflukket butik ligesom, der bliver lavet områder med shop in shops. Altsammen fra 50 kvm og op til 1.000 kvm.

Centeret bliver profileret som et center, hvor man tager til for at handle, men også for at spise og hygge sig. Med et areal på ca. 1.000 kvm., hvor der bliver etableret Food Market i centeret, bliver der lavet et miljø, hvor der bliver tilbudt mad og drikke fra forskellige regioner verden over.

Herudover bliver der etableret områder midt i centeret med servering af kaffe, sandwiches og hjemmelavet is. Alt sammen i et miljø, hvor man både kan shoppe og sidde i et afslappet og motiverende miljø.

Der bliver en ny Social Medie strategi for centeret, hvor der bla. bliver etableret en hjemmeside til Slotscenteret, hvor centerets lejere får mulighed for at præsentere sig selv samt produkter og kampagner.

Lejevilkårene er meget attraktive og butikker samt shop in shops lejes nu ud til under halvdelen af prisen for butikkerne på hovedstrøget i Holbæk.