Øresundsvej 138H, 2300 København S

VELDISPONERET RÆKKEHUS MED SUBLIM ADRESSE

Med nøglerne til Øresundsvej 138H tør vi godt love, at der venter jer en skøn hverdag. Her skal I nemlig hverken gå på kompromis med boligen eller beliggenheden - dette rækkehus imponerer kort sagt på samtlige parametre.

Rækkehuset ligger i et roligt og trygt boligområde, der lægger sig godt afskærmet og helt tilbagetrukket fra Øresundsvej. Her er larm og trafikstøj skiftet ud med små stisystemer, grønne fællesarealer og gode naboer, hvilket skaber en helt ideel ramme om jeres kommende hverdag - dette er selvfølgelig også et plus, når I vil tilbringe de lune solskinsdage under åben himmel på jeres to private udearealer, der ligger på hver side af huset og vender mod henholdsvis nord og syd.

Boligens 104 kvadratmeter fordeler sig over to etager, og hjemmet fremstår både velholdt, stilrent og moderne - det ses tydeligt, at der er tale om et rækkehus fra 2003. Indretningen emmer af nordisk minimalisme, og samtidig sikrer de mange, store vinduespartier et godt og naturligt lysindfald. I stueetagen venter der en entré med skabsplads, et rummeligt badeværelse med både vaskemaskine og separat bruseniche samt det voluminøse opholdsrum, der udgør hele hjemmets omdrejningspunkt. Herinde er indretningsmulighederne i top med plads til både sofa- og spisearrangement, og køkkenet har en virkelig god størrelse med alt i hårde hvidevarer samt god bord- o skabsplads. Planløsningen afrundes med førstesalen, og heroppe venter der hele tre værelser, som alle har skabsplads, og to af dem har endda fransk altan.

Det her er en yderst eftertragtet adresse, og det skyldes beliggenheden tæt på natur såvel som byliv. Fra hoveddøren er der kun få minutters gang til Øresund Station, hvorfra metroen kører til bl.a. Nørreport på kun 9 minutter, og her står KBH K klar med sit byliv - men da der kun er 4 kilometer til Rådhuspladsen, kan I også hurtigt cykle derhen. Slutteligt kan vi glæde jer med det faktum, at der er mindre end 300 meter til Amager Strandpark, mange indkøbsmuligheder, skole og børnepasning fitness, cafeer, restauranter, vinbar og det nye, spirende kvarter omkring Strandlodsvej.