Købmagergade 7, 4., 1150 København K

GENNEMRENOVEREDE LEJEMÅL MED ENESTÅENDE PLACERING I KBH K - HUSLEJEFRIHED I 2022

På Købmagergade 7 kan dit nye virksomhedseventyr udspille sig i sublime rammer - her har vi nemlig glæden af at kunne udbyde fire attraktive lejemål, som overtages nyrenoverede.~
Øverst oppe ligger ejendommens største lejemål, som her breder sig ud over hele to etager - 4. og 5. Der er tale om det mest unikke kontor med tilsammen 20 arbejdsstationer fordelt over de 278 kvadratmeter, som breder sig ud i de klassiske rammer med enormt meget pondus, når det kommer til detaljegraden. Først ligger 4. sal med et åbenrumskontor, mødelokale og loungeareal, hvor sidstnævnte også er indrettet med et tekøkken, ligesom der er toiletfaciliteter og to indgange. Herefter står 5. sal for skud under taget med endnu et lille køkken, et stort kontor, et mindre kontor eller mødelokale samt toilet. Derudover er der adgang til ejendommens hyggelige tagterrasse.
Adressen er hjemsted for en smuk, fredet københavnerejendom, der er opført helt tilbage i 1750; og bygningens klassiske arkitektur skaber blikfang allerede fra første øjekast. Den stilrene og kontrastfyldte facade står med sprossede vinduespartier, og stueetagen er allerede hjemsted for to eksklusive brands, hvilket må siges at være endnu et ud af mange plusser.

De fire lejemål, som netop nu udbydes til leje, placerer sig på henholdsvis 1. sal, 2. sal, 3. sal samt 4. og 5. sal, og har alle undergået en gennemgribende istandsættelse - der er selvfølgelig mulighed for at leje flere etager hvis der skulle være interesse for dette.

Beliggenheden fås ikke bedre end på Købmagergade, for her befinder I jer lige i hjertet af København K. Ejendommen ligger lige over for Illum, og denne del af Indre By er kort sagt utrolig eftertragtet - store, eksklusive virksomheder såsom Louis Vuitton, Georg Jensen og Gucci ligger i en radius af 150 meter, og det samme gør sig selvfølgelig gældende for spændende specialforretninger, velkendte kædebutikker, restauranter, cafeer og take-away-steder. Der er samtidig kun 400 meter til Kongens Have, 450 meter til Kongens Nytorv og 700 meter til Nørreport St., og placeringen er derfor også fordelagtig for kunder og ansatte, der benytter kollektiv transport.~

Kort sagt: lejemål som disse udbydes sjældent, og lige nu er der mulighed for at få huslejefrihed i resten af 2022.

Vil I vide mere, så kontakt Kvadrat Bolig & Erhverv for en besigtigelse allerede idag på tlf.: 33114020