Købmagergade 7, 1., 1150 København K

GENNEMRENOVEREDE LEJEMÅL MED SUBLIM PLACERING I KBH K - HUSLEJEFRIHED i 2022

På Købmagergade 7 kan dit nye virksomhedseventyr udspille sig i sublime rammer - her har vi nemlig glæden af at kunne udbyde fire attraktive lejemål, der overtages nyrenoverede.

1. salen råder over 179 højloftede kvadratmeter og egner sig ideelt til 16 arbejdspladser.
Lejemålet er netop blevet fuldstændigt istandsat og er det i ejendommen, der ligger tættest på Købmagergades leben, hvilket bidrager med liv og stemning samt en betagende udsigt. De 179 kvadratmeter fordeler sig over et åbenrumskontor og et multirum, der giver plads til seks kontorpladser, et hyggeligt loungeområde samt spisepladser.
Lejemålet har personalekøkken og toilet, og har derudover adgang til en hyggelig fælles terrasse.
Adressen er hjemsted for en smuk, fredet københavnerejendom, der er opført helt tilbage i 1750; og bygningens klassiske arkitektur skaber blikfang allerede fra første øjekast. Den stilrene og kontrastfyldte facade står med sprossede vinduespartier, og stueetagen er allerede hjemsted for to eksklusive brands, hvilket må siges at være et ud af mange plusser. De fire lejemål, som netop nu udbydes til leje, placerer sig på henholdsvis 1. sal, 2. sal, 3. sal samt 4. og 5. sal, og har alle undergået en gennemgribende istandsættelse - der er selvfølgelig mulighed for at leje flere etager hvis der skulle være interesse for dette.

Beliggenheden fås ikke bedre end på Købmagergade, for her befinder I jer lige i hjertet af København K. Ejendommen ligger lige over for Illum, og denne del af Indre By er kort sagt utrolig eftertragtet - store, eksklusive virksomheder såsom Louis Vuitton, Georg Jensen og Gucci ligger i en radius af 150 meter, og det samme gør sig selvfølgelig gældende for spændende specialforretninger, velkendte kædebutikker, restauranter, cafeer og take-away-steder. Der er samtidig kun 400 meter til Kongens Have, 450 meter til Kongens Nytorv og 700 meter til Nørreport St., og placeringen er derfor også fordelagtig for kunder og ansatte, der benytter kollektiv transport.

Kort sagt: lejemål som disse udbydes sjældent, og lige nu er der mulighed for at få huslejefrihed i resten af 2022.

Vil I vide mere, så kontakt Kvadrat Bolig & Erhverv for en besigtigelse allerede idag på tlf. 3311 4020.