Købmagergade 46, 1. 2., 1150 København K

6 nye lejligheder bygget sammen med Københavns nyeste Boutique hotel i Købmagergade

Nu har I mulighed for at leje en skøn bolig med en meget central placering i Københavns Indre By, hvor I vil blive en del af den charmerende atmosfære. Her kan I flytte ind i en nyrenoveret lejlighed, der imponerer med smukke trægulve, lyse og indbydende værelser, luksus badeværelser samt fuldt apterede køkkener.

Lejlighederne ligger med egen indgang, men bygget som en helhed med det nyeste Boutique Hotel 25Hours, der deler velkomstpladsen med Rundetårn.
Som beboer i de tilhørende lejligheder får man selvsagt unik mulighed for at nyde hotellets highend restaurant, champagne bar samt Italienske konditor.

I denne superflotte 2-værelses lejlighed er køkkenet i åben forbindelse med lejlighedens lyse stue, så der opstår et samlet leve rum med direkte udgang til ejendommens hyggelige gårdmiljø. Køkkenet er holdt i et minimalistisk design med hvide fronter, og der er selvfølgelig installeret alt i hårde hvidevarer, så dagligdagen bliver så nem og bekvem som muligt. Overalt fremtræder boligen stilren og gennemført i sit udtryk, og det gælder selvfølgelig også lejligheden badeværelse, der er opført med en bruseniche. Soveværelset er indrettet med skabe, og fra gangarealet er der yderligere adgang til lejlighedens implementerede pulterkammer.

Ejendommen er oprindeligt fra 1825, og I kan glæde jer til en hyggelig gård, hvor I kan opholde jer, når årstiden tillader det. Området er flisebelagt, og der er plads til både borde og bænke, så I får mulighed for at tage et hvil midt i storbyen.
I har Indre Bys forretningsliv lige uden for jeres dørtrin, og I kan nemt gå på opdagelse i en historisk bydel, hvor de kulturelle tilbud og spændende spisesteder står i kø. Der er selvfølgelig hverken langt til indkøb, skole eller daginstitutioner, som alle ligger i gåafstand fra boligen, og når I har brug for grønne omgivelser, kan Kongens Have for eksempel dække jeres behov. Desuden har I let adgang til offentlig transport, hvor der på Nørreport er adgang til S-tog, Regional tog samt Metro, blot ligger 5 minutters gang væk.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at introducere jer til en flot renoveret lejlighed.

* Alle billederne er modelbilleder da lejlighederne stadig er under konstruktion.