Købmagergade 26C, 2. th., 1150 København K

119 NYRENOVEREDE M2 TIL LEJE MIDT PÅ KØBMAGERGADE

Glæd jer, for nu har I mulighed for at flytte ind på en helt særlig Københavner-adresse, nemlig på en af de eftertragtede adresser på Købmagergade, hvilket placerer jer lige midt i hovedstadens hjerte. Her kan tilværelsen foldes ud på tredje sal i en charmerende ejendom, der kan dateres helt tilbage til 1825, og takket være den høje placering i ejendommen kommer I på fin afstand af det stemningsfulde gadebillede.

De gode oplevelser står i kø, når I vender blikket mod lejligheden, for lejemålet folder sig ud med intet mindre end 119 nyrenoverede kvadratmeter, der prydes af rene linjer og lækkert design. Allerede i entréen får I tydeligt indtryk af et hjem, der er indrettet med stilsikker hånd, for rummet prydes af de hvide vægge og det flotte gulv, der bliver to gennemgående temaer i hjemmet.

Endnu et plus er planløsningen, der fordeler de mange kvadratmeter på bedste vis, så I får eksempelvis 2 regulære værelser og et dejligt badeværelse. Overalt vil I nyde synet af den smagfulde indretning, og det stilrene univers går igen, når I bevæger jer ind i det store, åbne opholdsmiljø, for her står køkkenet. Køkken-alrummet og stuen smelter sammen til ét stort opholdsrum.
Opholdsrummet giver jer rigelig plads til at samles, men er vejret godt, kan I også rykke ned i den fælles gård, hvor borde-bænke-sættene lægger op til en middag i sommervejret, og her sidder I i en hyggelig kulisse af de gamle københavnerejendomme, der danner rammen om terrassen.

Vil I derimod mærke byens puls, skal I blot bevæge jer ned på gaden, for her møder I storbyens bedste shopping både på Købmagergade, på Strøget og i Illum. Med denne adresse kommer I aldrig til at mangle noget, for der er også få minutters gang til både Gammel Strand, Kongens Have, Torvehallerne og metroen på Kongens Nytorv, som ligger kun 5-10 minutter herfra.

* Billederne er ikke fra selve lejligheden men inspirations billeder fra en anden lejlighed.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning