Købmagergade 26, 3. th., 1150 København K

155 nyrenoverede m2 til leje midt på Købmagergade!

Glæd jer, for nu har I mulighed for at flytte ind på en helt særlig Københavner-adresse, nemlig på en af de eftertragtede adresser på Købmagergade, hvilket placerer jer lige midt i hovedstadens hjerte. Her kan tilværelsen foldes ud på tredje sal i en charmerende ejendom, der kan dateres helt tilbage til 1825, og takket være den høje placering i ejendommen kommer I på fin afstand af det stemningsfulde gadebillede.

De gode oplevelser står i kø, når I vender blikket mod lejligheden, for lejemålet folder sig ud med intet mindre end 155 nyrenoverede kvadratmeter, der prydes af rene linjer og lækkert design. Allerede i entréen får I tydeligt indtryk af et hjem, der er indrettet med stilsikker hånd, for rummet prydes af de hvide vægge og det flotte gulv, der bliver to gennemgående temaer i hjemmet. De mange istandsættelser har efterladt jer en lys og indbydende bolig, hvor I kan flytte ind uden at løfte en finger!

Endnu et plus er planløsningen, der fordeler de mange kvadratmeter på bedste vis, så I får eksempelvis et disponibelt rum, der giver plads til såvel vaskefaciliteter som opbevaring, og dertil kommer en separat afdeling med tre regulære værelser og hele to badeværelser. Overalt vil I nyde synet af den smagfulde indretning, og det stilrene univers går igen, når I bevæger jer ind i det store, åbne opholdsmiljø, for her står køkkenet med sine hvide, grebsfrie elementer.

Køkken-alrummet og stuen smelter sammen til ét stort opholdsrum, og de adskilles udelukkede af de blotlagte bjælker, der skaber kontrast til de rene linjer og tilfører rummet sjæl og charme. Opholdsrummet giver jer rigelig plads til at samles, men er vejret godt, kan I også rykke ned i den fælles gård, hvor borde-bænke-sættene lægger op til en middag i sommervejret, og her sidder I i en hyggelig kulisse af de gamle københavnerejendomme, der danner rammen om terrassen.

Vil I derimod mærke byens puls, skal I blot bevæge jer ned på gaden, for her møder I storbyens bedste shopping både på Købmagergade, på Strøget og i Illum. Med denne adresse kommer I aldrig til at mangle noget, for der er også få minutters gang til både Gammel Strand, Kongens Have, Torvehallerne og metroen på Kongens Nytorv, som ligger kun 5-10 minutter herfra.

Tilbage er der kun at sige: Velkommen hjem!