Købmagergade 26, 1. th., 1150 København K

NYRENOVERET LEJLIGHED MED STORT KØKKEN-ALRUM

Nu har I mulighed for at leje en skøn bolig med en meget central placering i Københavns Indre By, hvor I vil blive en del af den charmerende atmosfære. Her kan I flytte ind i en nyrenoveret lejlighed, der imponerer med et smukt trægulv og hele tre lyse og indbydende værelser, så I får god plads til hverdagslivet.

Det store køkken-alrum ligger i åben forbindelse med stuen, så der opstår et samlet leverum med direkte udgang til både en altan og ejendommens hyggelige gårdmiljø. Køkkenet er holdt i et minimalistisk design med hvide fronter, og der er selvfølgelig installeret alt i hårde hvidevarer, så dagligdagen bliver så nem og bekvem som muligt. Overalt fremtræder boligen stilren og gennemført i sit udtryk, og det gælder selvfølgelig også de to badeværelser, der begge er opført med en bruseniche. Det ene badeværelse ligger i forbindelse med et master bedroom, der har plads til opbevaring i skabene, og fra gangarealet kan I besøge yderligere to værelser med mange anvendelsesmuligheder. Slutteligt består boligen af en entre, hvorfra I kan tilgå et disponibelt rum.

Ejendommen er oprindeligt fra 1825, og I kan glæde jer til en hyggelig gård, hvor I kan opholde jer, når årstiden tillader det. Området er flisebelagt, og der er sat borde og bænke op til fri afbenyttelse, så I får mulighed for at tage et hvil midt i storbyen.

I har Indre Bys forretningsliv lige uden for jeres dørtrin, og I kan nemt gå på opdagelse i en historisk bydel, hvor de kulturelle tilbud og spændende spisesteder står i kø. Der er selvfølgelig hverken langt til indkøb, skole eller daginstitutioner, som alle ligger i gåafstand fra boligen, og når I har brug for grønne omgivelser kan Kongens Have for eksempel dække jeres behov. Desuden har I let adgang til offentlig transport, hvor metrostationen ved Kongens Nytorv blot ligger 5-10 minutters gang væk.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at introducere jer til en flot renoveret lejlighed.