Aastrupvej 40, 4850 Stubbekøbing

STRÅLENDE VILLA/FRITIDSHUS MED UNIKKE ARKITEKTONISKE LØSNINGER OG MULIGHED FOR FLEXBOLIGORDNING/FRITIDSBOLIG

Velkommen til Aastrupvej 40 i Vejringe - et enestående villa/fritidshus, der byder på en unik detaljerigdom, hvor I nu kan starte jeres nye boligkapitel. Boligen er perfekt til parret eller familien, der ønsker sig et stort og velplaceret hus/fritidshus, hvor kvalitetsmaterialer og kvalitetsdesign er i højsædet; og som et ekstra plus kan vi oplyse, at ejendommen har fået tilladelse til flexboligordning, hvor ejendommen benyttes som fritidsbolig.

Villaen er opført i 1877 og fremstår fantastisk flot både udvendigt og indvendigt med mange charmerende detaljer. Udefra bliver tonen slået flot an af den elegante indkørsel med skønt flisedesign, der fører op til garagen, og den lukkede have indeholder et stort græsareal med rigeligt plads til både leg og ophold. På den store terrasse er der en kæmpe opvarmet udendørs spa og et lækkert stort specieldesignet tehus.

Indvendigt har boligen meget at byde på med 159 veludnyttede kvadratmeter og en spændende indretning med store vinduespartier i stuen, der ligger i forbindelse med køkken-alrummet. Der er opført et lækkert køkken med sorte fronter og et moderne, strømlinet udtryk, der skaber en flot kontrast til en ellers klassisk indretning i rummet - her er selvfølgelig alt i hårde hvidevarer, så I har mere tid til at holde fri. Et stilfuldt badeværelse er etableret med bruseniche og et unikt møbel med fritstående vask, og dertil har værelset i stueplan adgang til sit eget skønne badeværelse, der fortsætter den eksklusive stil.

På første sal kan I tilgå to værelser fra reposen - som en spændende detalje er der her åbent ned til stueplan, og lyset strømmer ind gennem ovenlyset, der bidrager til husets helt særlige atmosfære. Desuden er stueetagen indrettet med et godt bryggers, hvor der både er vaskemaskine og tørretumbler installeret. Og som prikken over i'et kommer den stilrene og gennemførte indretning, hvor også husets arkitektoniske udtryk bidrager med kant og karakter. Boligen opvarmes via varmepumpe med luft til vand.

På denne adresse er I sikret masser af ro og skøn natur, men der er samtidig mindre end 4 kilometer ind til Stubbekøbing, som huser alle hverdagens fornødenheder. Det gælder skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter såvel som et velassorteret handelsliv og en maritim havn. Det naturskønne område indbyder til en masse gode gåture i den friske luft, og snupper I cyklen, kan I nå en dejlig skov og badestrand Hesnæs på 20 minutter. Som kronen på værket ligger ejendommen tæt på motorvejen, hvilket giver jer nem adgang til Sjælland mod nord, Lolland mod vest og færgeforbindelsen til Tyskland i Gedser. Mellem Bogø og Stubbekøbing sejler færgen IDA i sommer sæsonen. Om bord og nær færgens afgange finder du et hav af aktiviteter og muligheder for hele familien.
Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.