Silkegade 19, 1., 1113 København K

180 KVM HIDEAWAY LUKSUS OG KØBENHAVNS STØRSTE TAGTERRASSE

I Berlingske Tidendes oprindelige papir lager samt efterfølgende Bikubens direktionslokaler er der her i anden baggård i Silkegade indrettet en virkelig luksuslejlighed.

Vi udbyder her en 180 kvm stor og spændende lejlighed med en stilren og super hyggelig indretning, der fremtræder helt klar til indflytning - og så med elevator til ejendommens imposante 5. sals tagterrasse.

Lejlighedens eksklusive køkken vil skabe de smukkeste rammer for hverdagen, og det ligger i åben forbindelse med en stue, der kan indrettes med forskellige afdelinger. Boligen er helt gennemført i sit udtryk med for eksempel vinduespartier i newyorker look, der er placeret mellem stuen og køkkenet, ligesom de skærmer af til et ekstra værelse. I finder endnu to værelser i lejligheden, hvoraf det ene har adgang til et walk-in-closet, og det lækre badeværelse udnytter på fineste vis bygningens arkitektur med en stor bruseniche og et spejl, der har samme buede form som vinduerne ud mod gården. Således er der virkelig sans for både de funktionelle og de æstetiske detaljer med denne bolig, som også består af et bryggers og en entre.

I denne lejlighed er der virkelig kælet for både fornuft og detaljer i hele renoveringen. Der er opsat elektriske gardiner i alle vinduer. Alt el er udskiftet til LED lys ( det daglige forbrug svarer til 2 stk 60W pærer ) og lejlighedens samlingspunkt, nemlig køkkenet er bl.a. udstyret med Vola's mulitfunktionsarmatur, hvor der både er quooker samt iskoldt vand med brus.

Lejligheden ligger på første sal med adgang til en hyggelig altan, der fungerer som et skønt uderum med havemøbler og altankasser. Her kan I nyde en stille stund med en god kop kaffe, når årstiden tillader det, og et sæt dobbeltdøre åbner ind til stuen, så der opstår en flydende overgang mellem ude og inde.

Med denne placering vil I blive en del af byens charmerende liv, og I kan gå på opdagelse i et væld af forretninger, caféer og restauranter lige uden for jeres dørtrin - stadig med mulighed for at søge tilbage til en rolig lejlighed, når I ønsker det.

Ring allerede i dag for en fremvisning på tlf. 3311 4020 Kvadrat Bolig & Erhverv.