Lille Sandbjerg 3, 3210 Vejby

Hurtig overtagelse mulig.

Vi kan med glæde fortælle at vi har fået endnu et sommerhus til salg.
Huset ligger på Lille Sandbjerg 3 i Rågeleje og fremstår nyrenoveret, dette kan netop blive Jeres nye tilflugtssted, når kalenderen viser "ferie" og eller "weekend".

Foruden en fantastisk rolig beliggenhed nær stranden, Heatherhill samt flere andre kulturperler, kan I se frem til et lyst og indbydende hus med tre værelser, et stort køkkenalrum og et skønt udemiljø.

Ferieoasen befinder sig i et hyggeligt sommerhusområde ikke langt fra Rågelejs fine strand, hvor der er særdeles gode badeforhold, og sa? er det populært for windsurfere og kitesurfere. Området byder også på flere spisesteder, og planlægger I flere udflugter i det fri, er Heatherhill eller Maglehøjene oplagte destinationer. Skal der provianteres under opholdet, har I den lokale købmand lige inden for rækkevidde.

Den 1.208 kvadratmeter store grund ledsages af frodige træer og buske, som danner en skøn, grøn kulisse. Rundt om huset smyger sig to terrasser, så I har rig mulighed for at følge solen i løbet af dagen.

Indenfor venter Jer en indbydende atmosfære, hvor de mange vinduespartier mellem rummene bidrager til en dejlig rumfornemmelse, mens vinduerne ligeledes er ført helt til tops i gavlene og inviterer masser af lys ind. Alrummet bliver et kærkomment opholdssted, da I her kan samles pa? tværs af aktiviteter. Køkkenet tager sig nydeligt ud - det er et speciallavet køkken i massivt teaktræ, designet af "Design by Us". Brændeovnen i midten af stuen sørger for at sprede lune på kølige dage. Sovepladserne fordeles på tre gode værelser, samt et skønt badeværelse med badekar.

Hele huset er netop blevet opdateret og står klar til af indfri Jeres forventninger.

Desuden kan huset anvendes året rundt, da det er godt isoleret, hvis man ønsker at komme lidt væk fra hverdagen i vinterhalvåret.

Er det jer, der skal tilbringe de kommende ferier og weekender her? Sa? tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning allerede i dag på tlf. 3311 4020.