Solbakken 29, 7260 Sønder Omme

AUTENTISK RETROVILLA I SØNDER OMME

Velkommen til Solbakken 29, der er et spændende bud på et familiehjem i en klassisk og gennemført retrostil. Huset bærer i dén grad præg af at være i original stand - og det betyder, at I selv kan sætte jeres eget præg, hvis I har lyst til det. Huset er dog sundt og vedligeholdt med nyere tag og pæne vinduer, så det er alene en indvendig opdatering, der er behov for.

Bag træerne titter murstensvillaen frem, og den ligger helt ugeneret i forhold til naboer. Den tilhørende dobbeltcarport med skur og depot er første stop, hvor familiebilerne kan holde i tørvejr, mens den sydvestvendte have trækker i både børn og voksne. En grøn plæne folder sig ud med masser af solbeskinnede hyggekroge, mens læterrassen bag halvmuren fungerer som det centrale spot for udendørsmiddage. Til huset hører også en skønt drivhus og mulighed for køkkenhave. Huset ligger for enden af en blind vej med udsigt over markerne - dog stadig centralt placeret i forhold til indkøb, skole mv.

Indenfor byder etplansvillaen på 137 m2 i stort set original stand, og pladsen er udnyttet virkelig godt. Planløsningen består af entré, køkkenalrum, vinkelstue, fire værelser, badeværelse, gæstetoilet og bryggers. Særligt vinkelstuen er et besøg værd. Her er både plads til spisebord, sofa og eventuelt hjemmekontor, der endda naturligt kan deles op i hver sin afdeling. Skulle man have lyst, vil køkkenalrummet eventuelt kunne sammenlægges med stuen til et endnu større multirum. Det nuværende køkken er dog fuldt funktionsdygtigt og helt i tråd med, hvad I kan forvente af et hus fra 1976.

Ganske atypisk for den klassiske parcelhusvilla har alle fire værelser faktisk gode størrelser, så alle juniorer såvel som forældre har sikret nattesøvnen. Dertil kommer et klassisk badeværelse med indmuret kar og bruseniche, et gæstetoilet samt et praktisk bryggers med egen indgang, så der er taget hånd om alle praktikaliteter. Der er masser af opbevaringsmuligheder i form af indbyggede skabe, loftsrum samt udendørs skur og depot.

Sønder Omme ligger centralt i forhold til både Herning, Billund, Vejle og Esbjerg. Husets placering på Solbakken er den perfekte kombination for de, der ønsker lidt af det hele. I får både skole, daginstitution, idrætshal, indkøb og bager inden for gåafstand, mens utallige gå- og løberuter folder sig ud i jeres baghave.

Villaen er således særdeles velegnet til både børnefamilier og seniorer, der ønsker muligheden for selv at sætte præg på indretningen.

Kunne dette være jeres nye bolig? Så kontakt os i dag og bestil en fremvisning.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.