Nørregade 35, 3. th., 1165 København K

UDEN BOPÆLSPLIGT

Indflytningsklar og stilfuldt moderniseret lejlighed i to etager med altan - i hjertet af KBH K

Er du bymenneske med stort B, og værdsætter du æstetik og indflytningsklare rammer i lyse, rolige nuancer? Så vil denne smukke lejlighed på selveste Nørregade i indre København uden tvivl falde i din smag.

Lejligheden er unik på flere måder, men noget af det mest charmerende er, at du får en bolig i to spændende etager, som fremtræder smukt renoveret i de bedste kvalitetsmaterialer og samtidig ligger i en fin, ældre ejendom fra år 1900 midt inde i den gamle del af byen. Med andre ord - her får du lov at smage på det bedste fra to verdener; tilmed på en misundelsesværdig adresse, der helt automatisk giver dig adgang til alt, hvad dit storbyhjerte kan begære.

Du tilgår boligen via en dejlig lys og rummelig entré, som fremviser et praktisk garderobeafsnit og dernæst straks giver adgang ud til det lækre badeværelse, der stråler skinnende hvidt og stilrent overalt. Badeværelset byder på spots i loftet, en integreret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, væghængt toilet, et stort vindue til udluftning samt et flot karbad med væghængt brus. Dertil fremviser underetagen to dejlige soveværelser, som begge er indrettet med smukke, brede Dinesens plankegulve, hvilket i øvrigt også gør sig gældende for boligens øvrige rum. Det ene værelse er endvidere udstyret med et stort garderobeskab med masser af plads til tøj, ting og sager.

Via den snoede trappe går turen op til det fantastiske køkken-alrum, som virkelig er lejlighedens altoverskyggende topscorer, når det kommer til velvære og livskvalitet. Her er bestemt ikke sparet på noget, og alt er udført med stor præcision. Det hele er nyligt istandsat, og der er lagt stor vægt på at skabe en tidløs stil; eksempelvis i form af køkkenets simple, hvide fronter, der alligevel er tilført "lidt ekstra" i form af de gyldne greb og marmorbordplade. Heroppe er der masser af plads til samvær, spisning og filmaftener på sofaen - og i sommerhalvåret kan du tilmed slå døren op til din helt egen store, skønne vestvendte solskinsaltan, der vender roligt ud mod det stille gårdmiljø.
Alt dette og meget, meget mere får du fornøjelsen af på Nørregade 35; lige i centrum af K med vigtige vartegn såsom Nørreport, Torvehallerne, Folketeatret, Ørstedsparken, Vor Frue Kirke og Strøget lige om hjørnet.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20