Holsteinsgade 12A, 3. tv., 2100 København Ø

KOMPROMISLØS BYLEJLIGHED MED SUBLIM ADRESSE OG SPRIT NY ALTAN

Lad os tage et nærmere kig på denne klassiske københavnerlejlighed, som byder på mange fine kvaliteter og egenskaber. Lejligheden har et boligareal på 70 kvadratmeter, og som prikken over i'et er der netop opsat en ny, stor altan - den er naturligvis allerede betalt af sælger. Hvad mere kan man ønske sig?

Lejligheden byder indenfor til en veldisponeret planløsning, som egner sig både til den pladskrævende single, kæresteparret og den lille børnefamilie; og den praktiske fordelingsentré i centrum sikrer tilmed en delevenlig planløsning. To stuer en suite vender mod øst, og herinde kommer boligens yndige, originale detaljer, såsom plankegulve, stuklofter og sprossede vinduer, virkelig til udtryk. Indretningsmulighederne er gode, og det samme gælder naturligvis for soveværelset, der også har en flot størrelse. Man kan evt. vælge at dele spisestuen og stuen op, hvis man har brug for flere separate værelser.

Boligen byder på et godt og funktionelt køkken, som bl.a. står med nye låger, nyere opvaskemaskine og nye subway-tiles på bagvæggen. Slutteligt venter et separat toilet og badeværelse - toilettet med samme fliser som køkkenet og badeværelset med nyt flisegulv. Det eneste denne lejlighed mangler er altanen, og den er på vej!

Hjemmet er placeret på 3. sal i en Københavnerejendom fra 1908. Ejerforeningen er veldrevet, og det vidner især den lave ejerudgift om. Beboerne får desuden brugsret til et hyggeligt gårdmiljø, som er anlagt med solrige terrasseområder, grøn beplantning og legeområder til de yngste. Her er virkelig skønt, og der er rig mulighed for at tilbringe sommerens lune dage og aftener hernede i ro og mag.

Med adresse på Holsteinsgade kommer I til at bo på en af Østerbros bedste adresser, hvor der hersker en helt særlig stemning. Et stenkast herfra venter den spændende Østerbrogade sammen med Søerne, og der er heller ikke andet end 5 minutter til både Kastellet, Langelinie, Nordhavns nye havnebad, Fælledparken og Parken. I området er der masser af gode indkøbsfaciliteter - både dagligvarer og specialiteter - samt et udvalg af gode skoler, børneinstitutioner og offentlig transport. Der er nemlig ikke andet end 750 meter til Østerport Station, mens Trianglen ligger kun 500 meter væk, og de byder begge på gode muligheder for offentlig transport, som snart toppes med metroen, der åbner i slutningen af september.

Her går det hele op i en højere enhed!

For fremvisning ring på tlf. 93 94 40 20.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 93 94 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning