Gerbrandsvej 26, st. 2., 2300 København S

Pæn og velholdt lejlighed med sublim placering

På Gerbrandsvej 26 ligger denne lyse, lækre og fuldstændig indflytningsklare lejlighed. Her får du en unik chance for at få fingrene i en bolig, der adskiller sig fra konkurrenterne på markedet - det skyldes både boligens gode stand og den utrolig attraktive beliggenhed.

Du bydes indenfor til 48 veldisponerede kvadratmeter, der kombinerer klassiske detaljer og moderne faciliteter. Både køkkenet og badeværelset er tidløst og funktionelt, mens de gamle klassiske detaljer er velbevarede i resten af hjemmet. Det gælder både de lyse, afhøvlede trægulve og fine stuklofter, som sætter prikken over i'et på et flot hjem. Boligen prydes desuden af et godt lysindfald, der strømmer ind i ethvert hjørne af hjemmet.

Lejligheden egner sig perfekt som forældrekøb, og her er både plads til den studerende single såvel som kæresteparret, der drømmer om at flytte sammen. I boligens centrum ligger den store og hyggelige stue, som kan indrettes præcis, som du går og drømmer om - her er naturligvis både plads til spisearrangement og bløde sofamøbler til afslapning. Køkkenet er placeret ved siden af, og det er opført i klassiske, hvide skabselementer med god bord- og skabsplads. En ekstra detalje herude er de gode hårde hvidevarer, der bl.a. tæller både vaskemaskine og et nyt køle-/fryseskab. Lejligheden råder naturligvis også over et godt og regulært soveværelse, en praktisk fordelingsentré samt et lyst badeværelse med fin bruseplads.

Ejendommen er fra 1938, og selve lejligheden ligger tilpas tilbagetrukket fra vejen. Der er god luft mellem de nærliggende ejendomme, og her er der anlagt store, grønne områder til fri afbenyttelse. Perfekt, når du vil tilbringe de lune sommerdage og -aftener under åben himmel alene eller med venner og familie.

Som tidligere nævnt bor man hyggeligt og roligt på Gerbrandsvej, men alligevel har du hele Amagerbrogade få minutter fra hjemmet. Irma, Netto og flere indkøbsmuligheder ligger lige oppe for enden af din vej, og Amagerbrogade byder naturligvis på både specialforretninger, spisesteder, cafeer og velkendte kædebutikker. Fra hoveddøren er der kun 300 meter til Sundbyvester Plads, hvor du er forbundet med både C-, A- og S-busser direkte ind mod bl.a. København - men den korte distance på kun 5 kilometer til Rådhuspladsen kan også nemt klares på cykel. Som prikken over i'et får du metro i gåafstand og cykelafstand til både Amager Strandpark, Amager Fælled og hyggelige Islands Brygge.

For fremvisning kontakt sekretariatschef, salg & vurdering Ellen Rye Petersen, tlf 22 574474, mail ep@kvadratbolig.dk