Hf. Dahlia 65, 2650 Hvidovre

HYGGELIGT OG LYST FRITIDSHUS I HVIDOVRE

Er du til natur og egen have? Og drømmer du om en fritidsbolig, hvor du kan koble fuldstændigt af fra hverdagens stress og jag? Så er Hf. Dahlia 45 måske lige sagen.
Her bliver du del af Haveforeningen Dahlia - et dejligt kolonihaveområde bestående af de skønneste haver.

Boligen er fordelt med stue, køkken og badeværelse. Stuen er meget rummelig og med et skønt lysindfald fra haven. Lyset, de hvide vægge og de flotte gulve skaber en helt fantastisk atmosfære, der giver dig lyst til at blive hængende til de sene nattetimer. Stuen er det perfekte samlingspunkt, hvor du kan tilbringe tid med familie og venner indendørs på de mindre solrige dage. Her er direkte udgang til husets store, overdækkede terrasse, hvor man kan indrette sig med udendørsmøbler og snuppe en drink i det gode vejr. Nyd en frokost i solskinnet, udfold dine grønne fingre i haven eller læn dig tilbage og betragt ungerne lege ubekymret med græs mellem tæerne og frisk luft i lungerne. Terrassens størrelse gør det oplagt at tilbringe det meste af tiden udendørs. Her er mulighed for at skabe de bedste minder for sig selv og børnene - her er det kun fantasien, der sætter grænser for leg og kreativ udfoldelse.

Derudover er der fra stuen adgang til husets nye køkken (fra 2018), der står skarpt i sorte overflader og hvide skabslåger. Her er opvaskemaskine, og det vil krible i fingrene efter at lave mad midt i alle disse lækre materialer. Rummets hvide og neutrale udtryk giver dig de bedste forudsætninger for at præge køkkenet med din helt egen personlige stil. Endelig byder huset på et stort og velholdt samt nyt badeværelse med sort flisegulv, hvide flisevægge, separat brusekabine og vaskemaskine.

Haveforeningen Dahlia kan tilbyde et fantastisk naboskab og fællesskab, og der holdes blandt andet en årlig sommerfest for alle foreningens beboere. Nærområdet består af Avedøresletten, og der er ikke langt til havet. Det tager syv minutter at cykle til Friheden Station og femten minutter at cykle til Hvidovre Centrum. Fritidshuset er derfor ideelt til dig, der bor i Hvidovre eller omegn og har brug for et velfortjent pusterum i naturen.

Hvad venter du på? Hvis du har lyst til at dyrke både haven og fællesskabet, så er Hf. Dahlia 65 lige noget for dig.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.