Nørregade 37B, 3. th., 1165 København K

Kvarteret Her i hjertet af København sælges denne helt nyistandsatte lejlighed. Lejligheden er for mennesket, der elsker det ægte storbyliv. Et liv, hvor man som tilskuer kan nyde livet eller deltage i hovedstadens fordele og specielt kvarterets udeliv i form af Torvehallerne og Israels Plads.

Ejendommen
Oprindelig opført i 1920, og er blevet omdannet til ejerlejligheder i år 2018. Hele ejendommen fremstår i dag istandsat med gode faciliteter såsom dørtelefon, kabel-TV, cykelparkering, kælderrum, flot ny trappeopgang med høje paneler og nye termoruder i hele ejendommen. Energimærke: E (som er fra før renoveringen). Ejendommen har en nyetableret hyggelig gård..

Lejligheden
Lejligheden er attraktivt og centralt beliggende tæt ved Torvehallerne, Ørstedsparken og Vor Frue Kirke. Boligen er netop færdigrenoveret i højeste kvalitet med bl.a. frilagte bjælker, Dinesen plankegulve, nye og renoverede vinduer samt snedkererede køkken- og garderobeskabe fra Kvänum. Boligen er med sin placering højt over gadeniveau i Nørregade nærmest støjfri og indeholder entré med gæstetoilet og trappeløb til den unikke overetage. Endvidere møblerbar fordelingsgang med garderobeskabe og indbygget Siemens vaskesøjle, 2 store soveværelser samt brusebadeværelse med gulvvarme og terrazzo gulvfliser, hvidt Kvänum badeværelseselement med dobbeltvask. Overalt Dornbracht armaturer. På 4. sal: Stor opholdsstue med tilstødende køkken/alrum med direkte udgang til skøn og solrig tagterrasse. Elegant gråt Kvänum køkken med marmorbordplade. Det smukke højloftede alrum har god plads til indretning af spisestue og har charmerende bjælker og ovenlysvinduer. En fantastisk city-lejlighed, som har det hele ? sjæl og charme og mere til.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning