Rosbæksvej 2, st., 2100 København Ø

Herskabelig københavnerlejlighed nær Tuborg Havn

Den ikoniske Tuborgflaske har siden 1888 stået som vartegn for Strandvejen i Hellerup - her ligger det stemningsfulde havnemiljø, hvorefter Øresund folder sig ud med frisk havluft og blå horisont. Med udsigt til Tuborgflasken ligger jeres kommende hjem. Her er tale om en herskabelig lejlighed med alt fra stuklofter og fyldningsdøre til brændeovn og lyse stuer en suite. Alt dette fuldendes af en vestvendt terrasse, hvor de varme sommerdage forsødes med sol, sol og atter sol.

Beliggenheden kombinerer på fornemmeste vis det bynære med det naturrige. I kan bevæge jer den korte vej ned til kysten, men samtidig har I få hundrede meter til både daginstitution, skole og indkøb. Købelysten kan også stilles i shoppingcentret Waterfront, som frister med alt fra spændende butikker til udendørsserveringer langs havnefronten. I kan også tage cyklen op ad Strandvejen, hvor den ene specialforretning afløser den anden. Tager I cyklen i modsatte retning, befinder I jer efter kort tid i Indre By, hvor de kulturelle tilbud ligger side om side med de mange, lækre spisesteder.

Den klassiske ejendom er opført tilbage i 1919, og den præsenterer sig flot med gråpudset facade, sort tegltag og hvide dannebrogsvinduer. Allerede i opgangen er tonen slået an, for her bydes I velkommen af et elegant trappeparti. Herefter kan I træde indenfor i lejligheden, som takket være høje lofter og et naturligt lysindfald byder på indbydende rammer med en luftig atmosfære. Planløsningen tæller en entré, en fordelingsgang og tre fine værelser, hvoraf det ene opgraderes med en fransk altan. Derudover får I både et pænt gæstetoilet og et tidssvarende badeværelse med bruseniche - som i resten af lejligheden er temaerne herude også rene linjer og gennemtænkte materialevalg. Til slut kommer det store opholdsmiljø, hvor en moderne indretning sørger for åbent rumforløb mellem køkkenet og de to stuer en suite. Det lækre køkken er indrettet med en bordplade i marmor og en skøn halvø, hvor I kan nyde et glas vin, mens maden simrer. Herfra har I udsyn til den ene stue, hvor brændeovnen spreder både varme og hygge, mens lyset i begge stuer strømmer ind gennem de mange terrassedøre. Når sommeren for alvor gør sit indtog, kan I rykke udenfor i solen. Den rummelige træterrasse løber langs en stor del af lejlighedens længde, så I får god plads til både havemøbler, blomsterkrukker og hjemmedyrkede krydderurter. Her kan I sætte jer til rette og nyde fred, ro og udsigt til de grønne omgivelser.

Velkommen til en ægte drømmebolig!