Nørregade 37B, 3. tv, 1165 København K

196 KVADRATMETERS LUKSUSBOLIG MED 23 KVM TAGTERRASSE MIDT I KØBENHAVN K + PRIVAT P-PLADS

Nørregade 37, 3. & 4., 1165 København K

196 KVADRATMETERS HVERDAGSLUKSUS MIDT PÅ NØRREGADE uden bopælspligt! Teaterlejlighed, sommerbolig i Kbh - eller din nye bolig.

Går du og dagdrømmer om den perfekte københavnerlejlighed, og har du allerede i tankerne præcis, hvordan den skal se ud? Der er en god chance for, at du nu har fundet, hvad du leder efter.

Lejligheden er total luksus istandsat med fuld respekt for ejendommens historik. Herudover følger der en privat p-plads med i gården.

De 186 kvadratmeter fordeler sig på en særdeles veldisponeret planløsning. Man mødes af en flot disponibel fordelings entre, med adgang til stort gæstebadeværelse, 2 store og højloftede værelse, et imposant master bedroom med tilhørende walk-in samt et ligeså imponerende badeværelse. Begge badeværelser er apteret med gulvvarme, Kvänum skabe samt Dornbracht armtaturer. Her er vitterligt ikke sparet nogen steder. Fra fordelingsgangen føres du via trappeløbet op til boligens endnu mere imponerende og stemningsfyldte 4. sal., der er et åbent rum på hele 70 kvm. 4. salen er som resten af boligen udført med Dinesen planker samt et imponerende lys og rum, hvor der er mere end 5. meter til loftet med synlige bjælker og hanebånd. 4. salen er indrettet som en stor stue, køkken alrum, hvor køkkenet er udført af Kvänum i en smuk gråtone, og selvsagt med Quooker samt alt i Siemens hårdehvidevare. Fra dette rum er der udgang til din helt egen vestvendte indbyggede altan, hvor der absolut ingen indsigt er fra genboer, og hvor du kan nyde hele eftermiddagens og aftenens sol.

Hele lejligheden er indrettet med flot stuk, paneler og karme og selvfølgelig har snedkeren også lavet brede vindueskarme og flotte radiator skjulere.


Med nøglerne til denne lejlighed har du bogstaveligt talt Københavns fristelser direkte foran dine fødder. Den smalle gade fører direkte op til Nørreport, og går man den anden vej, støder man på Strøgets farverige butiksvinduer. Uanset om du er i humør til en hyggelig og naturskøn gåtur, et udsøgt restaurantbesøg eller en vældig shoppingtur, så er der nok at tage af i nærområdet. Du skal ikke gå langt, før du når velassorterede supermarkeder, og krydser du Nørre Voldgade, står Torvehallerne klar til at friste dig med alt fra frisk fisk til kvalitetschokolade.

Tæt på parkeringskældre både S-tog og Regionaltogene, Metroen, der kan føre dig til lufthavnen på 18 minutter.

Denne lejlighed har virkelig meget at byde på, både med sin førsteklasses adresse og den skønne indretning, så du skal ikke tøve for længe, før du slår til!
Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning