Strandvejen 618, 2930 Klampenborg

Lækker, istandsat villa midt mellem Dyrehaven og Øresund

Taarbæk ligger som en lille perle på den nordsjællandske kyststrækning. Her er tale om en bydel med både skole, havn og et hyggeligt lokalmiljø, men som noget helt særligt befinder I jer midt mellem Dyrehavens frodige trækroner og Øresund, som folder sig ud få hundrede meter fra jeres nye hjem. På Strandvejen 618 venter jer en villa, hvor temaerne er moderne komfort, rene linjer og lækre materialer. Husets 173 boligkvadratmeter fuldendes af havens grønne oase, hvor træer og buske blomstrer om kap, mens de lune dage tilbringes på den solrige fliseterrasse.

Villaen er oprindeligt opført i 1934, men har i 2009 gennemgået en totalrenovering, så I bydes velkommen af et flot hus med hvide, pudsede facader og sort tegltag. Med i købet hører desuden en garage og et praktisk udhus. De indbydende rammer udendørs fortsætter inden døre, hvor kvadratmeterne fordeler sig på halvandet plan. Dertil kommer 10 bonuskvadratmeter i kælderen, som giver jer både vaskerum og fyrrum.

Stueplanet byder på en rummelig entré, et stilrent badeværelse med badekar samt flere opholdsmiljøer. I får en skøn dagligstue samt et stort opholdsrum, hvor en tidssvarende planløsning sørger for åbent rumforløb mellem køkken, spisestue og endnu et stuemiljø. Køkkenet er indrettet med grebsfrie elementer og kogeø. Her er lækre forhold for madlavningen, så I kan være flere kokke om de kulinariske udfoldelser, eller I kan nyde et glas vin, mens maden simrer færdig på gaskomfuret. Opholdsmiljøet prydes af fritliggende bjælker og lyst trægulv, som alt sammen komplementeres af lyset, der strømmer ind gennem de sprossede vinduer. Her leves livet til lyden af den knitrende ild i pejsen, som vil opgradere jeres kommende efterårsdage.

Hele herligheden fortsætter på førstesalen, hvor I kan glæde jer over tre gode værelser samt endnu en stue, hvor I kan slå dørene op til en stor, sydvendt altan. Herude kan I nyde udsigt til blå himmel og havens grønne omgivelser.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. I vil aldrig fortryde købet af hverken bolig eller adresse. Foruden de naturskønne områder har I gåafstand til både daginstitution og skole, mens cyklen tager jer til Klampenborg Station på få minutter.

Velkommen til en ægte drømmebolig i omgivelser lidt ud over det sædvanlige!


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.