Strandgade 28, 2., 1401 København K

236 kvm totalt nyrenoveret Christianshavner bolig til under DKK 10 mio.

HISTORISK BYHUSLEJLIGHED I STRANDGADE

Velkommen til Strandgade 28 - et for de fleste ukendt hus på Christianshavn, men ikke desto mindre en historisk ejendom, der i særdeleshed fortjener opmærksomhed. Dette både på baggrund af ejendommens status som en af de sidste byhuse i det gamle Christianshavn samt for boligsøgende, der er på udkig efter svimlende 236 kvadratmeters lejlighed med luksuriøst interiør på to velindrettede etager. Lyder det ikke skønt? Billederne taler næsten for sig selv!

Vi skal helt tilbage til 1617 for at finde Strandgade på Johan Semps historiske plan over Christianshavn. I 1630 blev ejendommen her i nummer 28 opført på den sydøstlige side af gaden, og den står dermed på listen over nogle af de ældste huse på Christianshavn - og i hele København. Med erhvervelsen af denne formidable og gennemrenoverede lejlighed køber man altså samtidig et stykke københavnsk historie, hvilket i sig selv er en unik bedrift i nutidens bybillede.

Inden døre smelter den herskabelige atmosfære, de historiske detaljer og det moderne interiør smukt sammen i én fantastisk bolig, der vil overvinde selv de kræsne købere. I lejlighedens stueetage kommer det herskabelige udtryk særligt til sin ret i det smukke sildebensparketgulv samt i de høje paneler, og med hele tre stuer får I rig mulighed for at indrette både spisestue, opholdsstue og kontor. Et af boligens helt store samlingspunkter skal findes i det stilrene køkken, der opfylder alle krav til funktionalitet såvel som æstetik i form af sine grebsfrie skuffer, integreret vask og en overflod af skabsplads. Stueetagen indeholder ligeledes et gæstetoilet samt et værelse i forlængelse af den ene stue.

Førstesalen indledes til en fantastisk og stor stue med loft til kip samt en fænomenal udsigt over byens tagtoppe. Dette rum indbyder i sandhed til socialt samvær og gæstebesøg, og for enden af rummet ligger boligens master bedroom med et stort og stilrent badeværelse i forlængelse af sig. I alle rum på førstesalen ses ejendommens fritliggende loftsbjælker fra 1630, hvilket komplimenterer boligens moderne elegance flot.

Ja, Strandgade 28, 2., er utvivlsomt kræs for kendere, der ønsker at bo i hjertet af byen uden den trafikale støj som gene. Gaden er nemlig en fredelig sidegade til evigt dynamiske Torvegade, hvor et væld af butikker og indkøbsmuligheder byder ind. For enden af gaden er overgang til Nyhavn via den nye inderhavnsbro, og tager man jernhesten over Knippelsbro, ligger Indre Københavns strøggader for jeres fødder efter blot 5 minutter i sædet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.