Bovelgårdsvej 1, 4070 Kirke Hyllinge

FAMILIEVILLA I LIEBHAVERKLASSEN

I udkanten af den hyggelige landsby Gershøj, ved bredden af Roskilde Fjord, finder vi denne dejlige familievilla med skøn have til. Her venter en rolig og tryg hverdag, og ejendommen rummer en lang række egenskaber, som kan være svære at finde i én. Forbered jer på at blive forelskede.

Huset har en enorm overdækket terrasse, hvor der er plads til at samle venner og familie til sociale arrangementer med kig over den omkringliggende natur. Der er to disponible rum ude under halvtaget, og fra terrassen træder man ud i den dejlige have, hvor der er en stor swimmingpool og et hyggeligt vandhul.

Haven er pænt anlagt med et stort drivhus, hvor man kan have mange blomster og grøntsager til stor glæde for husets beboere. På taget er der solfanger, der leverer supplerende varme til huset. Udvendigt såvel som indvendigt imponerer ejendommen.

Indendørs venter en stilsikker indretning, der prydes af lyse og kvalitetssikre materialer. Stueplanet er indrettet med villaens store opholdsrum, der tæller køkken, stue og udestue. Køkkenet er opført i solide træelementer med integrerede hårde hvidevarer, og stuen ved siden af har brændeovn og plads til både spise- og sofaafdeling. Udestuen ligger i forlængelse med panoramisk vue over haven, og den frodige vinranke i loftet bidrager med ekstra charme – det samme gælder pejsen, der er guld værd de kolde og mørke vintermåneder. Stueplanet rummer yderligere tre gode værelser, et bryggers og et badeværelse.

Førstesalen er helt fantastisk med sit hvide interiør og sublime lysindfald, og halvdelen af rummet har loft til kip. Heroppe ligger yderligere to værelser, en hems og et badeværelse samt altan på eftermiddags- og aftensolen i vest. Dertil kommer andensalen, som råder over ét stort disponibelt rum.

Beliggenheden her på kanten af Gershøj er helt idéel til køberen, der gerne vil have en ubrudt udsigt over marker med højt til himlen og Roskilde Fjord i baggrunden. Her er der ikke mange forstyrrende naboer og man kommer let ind til det hyggelige miljø omkring Gershøj Havn.

Lige så let er det at komme ud af byen for at køre til Skibby, få kilometer nord for Gershøj, hvor man kan finde diverse indkøb og folkeskole. Man kommer til Skibby i løbet af få minutter, og det samme kan siges om turen til Kirke Hyllinge, der ligger vest for Gershøj og indeholder skole, indkøb og fritidsaktiviteter i den lokale idrætshal. Man kan komme til Kirke Hyllinge med bussen, der kører få hundrede meter fra hoveddøren.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.