Romancevej 15A, 2730 Herlev

Nymodernisteret familievilla centralt i Herlev

Vi har nu fornøjelsen af at tilbyde denne yderst centralt beliggende villa i Musikkvarteret i Herlev til den unge familie. Huset er på 142m2 med 4 værelser, 2 badeværelser og et køkken og stue i åben forbindelse.

Huset er i god stand med en stor indkørsel med plads til flere biler. Man kommer ind i en entré og fordelingsgang, der fører videre ind i resten af huset. Ret forude er husets moderne køkken med hvide elementer og mørke overflader. Her kan man sagtens være flere om madlavningen og man har flere muligheder, når det efterfølgende måltid skal nydes; man kan spise ved spisepladsen lige ved køkkenet, der er en overdækket og lukket terrasse, hvor man kan sidde hele året og når vejret er til det, kan man tage maden med ud på en af terrasserne foran og bag huset.

Stuen ligger iåben forbindelse med køkkenet og rummet er meget lyst og åbent med store vinduespartier ud til haven. Huset har 2 badeværelser, hvoraf det ene hører til boligens største soveværelse og det andet har vaskefaciliteter. Begge har brusenicher. De 3 andre værelser er lidt mindre og ligger i den anden ende af huset. De er alle velegnede som børneværelser eller som kontor, hvis man vil have det.

Udendørs har man en dejlig, grøn forhave, hvor der er fin plads til al slags børneleg, mens forældrene kan sidde på den sydvestvendte træterrasse og slappe af. Baghaven domineres af endnu en stor træterrasse, hvor der også er god plads til at have masser af havemøbler.

Der er plads både foran og bag huset til at en køber kan anlægge lidt havebede til blomster eller urter.

Med en beliggenhed her på Romancevej er man meget centralt placeret i Herlev. Der er kun en kort gåtur hen til Herlev Station, hvor man kan tage S-toget ind til København og på den anden side af stationen er der et velassorteret supermarked og det store BIG Shoppingcenter med et væld af forskellige forretninger af enhver slags.

Boligen er placeret i et roligt villakvarter, hvor der ikke er megen trafik til at genere, så man kan roligt sende børnene over til legekammeraterne i nabolaget.

Den nærmeste skole er knap 2 km væk og der er mange daginstitutioner i området.

Velkommen til Romancevej 15 A

For fremvisning eller nærmere informationer kontakt salg & vurdering Ellen Rye Petersen tlf 22 574747 eller mail ep@kvadratbolig.dkSkal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.