Kongepartens Strandvej 42, 4560 Vig

KLASSISK FRITIDSHUS I NATURSKØNNE RAMMER I ELLINGE LYNG

Kongepartens Strandvej 42 danner ramme om dette klassiske fritidshus, som lige nu venter på nye ejere. Huset råder over i alt 84 m2, som strækker sig over ét plan og kan tilgås fra to entréer. Fra den lille entré er der direkte adgang til et lyst og velholdt badeværelse. Tilgås huset i stedet gennem den store entré, er der herfra direkte adgang til husets store og hyggelige stue med brændeovn og med store vinduespartier, hvorfra man kan nyde en naturfredelig udsigt over haven. I forbindelse med stuen finder vi her et godt og funktionelt køkkenområde med gode muligheder for at udfolde kogekunsten. For enden af stuen findes en åben spisestue, hvor I nemt kan samles til hyggelige familiemiddage. Også i denne ende af huset finder vi to regulære værelser og et disponibelt rum.

Der er her tale om et traditionelt fritidshus fra 1954. Foran huset findes flere gode terrasseområder, hvor I nemt kan slå jer ned og nyde tilværelsen i private rammer. Foran terrasserne udfolder der sig en stor, naturskøn have, som omgiver huset og byder på masser af muligheder for et dejligt udeliv. På grunden finder I desuden to gode redskabsrum samt et anneks med et disponibelt rum.

Fritidshuset har en naturskøn placering i området, Ellinge Lyng, som er beliggende ca. 10 minutters kørsel fra centrum af Vig, hvor I finder masser af indkøbsmuligheder samt gode offentlige transportforbindelser. Med adresse på Kongepartens Strandvej 42 er I sikret de bedste rammer for at nyde både forlængede weekender og ferier med familien væk fra hverdagens stress og jag og i stedet omgivet af ro og naturfredelig idyl - og med blot 1,5 km afstand fra Sejerø Bugten.

Lyder dette som noget for jer, så glæder vi os til at byde jer velkommen.
Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.