Lyshøjgårdsvej 103, 3. 3., 2500 Valby

Dejlig lys lejlighed med central placering i Valby

I den aflange ejendom med de blå vinduer og røde mursten finder man Lyshøjgårdsvej 103, 3, 3. Ejendommen har gode muligheder for cykel- og bilparkinger, og med grønne områder på begge sider af ejendommen kan man nemt solbade eller tage på picnic i nærområdet.

Lejlighedskomplekset ligger centralt og med kun ca. 300 meter til Valby Station, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen. Lejligheden ligger desuden blot 7 minutters gang fra centret Spinderiet, der byder på både indkøb og shopping.

Lyshøjgårdsvej 103, 3, 3 er en unik lejlighed, hvor lyset, der falder flot ind gennem de brede vinduespartier, udnyttes gennem hele lejligheden ved hjælp af en åben rumdeling. Med sin gode udsigt over de åbne, grønne områder, er det en fryd at opholde sig i lejligheden, hvor både den store stue og køkkenet vender direkte ud mod det lille stykke natur midt i Valby. Her kan man følge årstidernes gang, når man i det hyggelige køkken laver mad og kigger ud af de store vinduer. Det stilrene køkken med det sorte plankegulv byder på masser af opbevaringsplads i skabe, og de store bare vægflader kan med fordel benyttes til både hylder til kogebøger, opslagstavler og plakater. Køkkenet indeholder desuden komfur og emhætte samt det store køleskab, der er integreret i skabenes design.

Fra køkkenet træder man ind i lejlighedens perle; den lækre spisestue. Herinde er der snildt plads til både spisebord og sofahjørne med lænestole, og rummet er det ideelle opholdsrum med sit flotte lysindfald fra det store vinduesparti. Lejlighedens største rum er derfor perfekt til både læsning og fordybning i sofahjørnet samt glade samtaler over spisebordet.

Det lyse gulv i stuen er ikke blot dekorativt, det hjælper også med at føre lyset videre ind i lejligheden, så også det unikke soveværelse får glæde af solen. Uden dør og væg nyder værelset godt af resten af lejlighedens lys og luft, og det skaber en god sammenhæng i mellem lejlighedens rum. Herinde er det oplagt at benytte endevæggen til hylder, hvor bl.a. bøger og billeder nemt kan stå dekorativt.

Opbevaringsplads i Lyshøjgårdsvej 103 bliver med lejlighedens praktiske entré og gang intet problem. Med sine indbyggede skabe med skydedøre tager entréen nemt imod både sko og overtøj og vil stadig have plads tilovers til opbevaring af alt fra skistøvler til vandrestave. Fra det åbne værelse er der desuden direkte adgang til den separate gang, der kan fungere som alt fra kontor til 'walk-in closet' alt efter beboeren behov.

Lejlighedens sidste rum er badeværelset, hvor de sorte fliser skaber en fin kontrast mod de hvide vægge og klinkerne i brusenichen. Her er plads til både hylder og skabe på væggene, og med sin unikke håndvask giver badeværelset et stilrent indtryk uden at gå på kompromis med pladsen.

Lyshøjgårdsvej 103 er ideel til studerende eller unge par, der ønsker at bo i en lys lejlighed tæt på offentlig transport og indkøbsmuligheder uden at måtte fravælge grønne områder.

For fremvisning ring på tlf. 93 94 40 20.
Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning