Lyshøjgårdsvej 41, 4. tv., 2500 Valby

STOR 2'VER MED SYDVENDT ALTAN, KLASSISK CHARME OG VALBY'S, MÅSKE, BEDSTE BELIGGENHED!

Træd indenfor i denne lysfyldte lejlighed, som opfylder alle kriterier for de eftertragtede boliger med klassisk charme og sjæl.

Allerede ved første skridt indenfor bemærker man de fine, klassiske detaljer og de lækre plankegulve, som leder os fra entreen og direkte ind i en stor stue. Dagslyset strømmer ind ad de store vinduespartier, imens den hyggelige karnap åbner op for en pragtfuld udsigt over det levende gadebillede, der udfolder sig for foden af ejendommen. Her har I hjemmets samlingspunkt, hverdagens leverum og den perfekte kulisse for sociale arrangementer. Den åbne og indbydende atmosfære fortsætter ind i det store soveværelse, hvor I kan finde jer til rette med dobbeltseng og garderobe. Inde- og udelivet forenes fra soveværelset, som åbner op for en stor sydvendt altan, der nærmest inviterer til at nyde dagens første kop kaffe med en perfekt udsigt over ejendommens grønne gårdhave. Planløsningen er praktisk indrettet således, at der er tilknyttet privat badeværelse til soveværelse samt et separat wc, som tilgås fra entreen - begge rum fremtræder pæne og indbydende. I flot harmoni med lejlighedens øvrige indretning og klassiske charme, viser køkkenet sig med hvide elementer, trædetaljer og et skønt lysindfald fra de fine sprossede vinduer, som også sikrer et behageligt indeklima. Som kronen på værket, er køkkenet udstyret med vaskemaskine. Her, på Lyshøjgårdsvej, venter jer et dejligt hjem med masser af charme, lys, luft og plads til at nyde livet - inde, såvel som ude.

Omkranset af de klassiske ejendomme, ligger en flot gårdhave i fuldstændigt ugenerede omgivelser. Her bliver der kræset om de veltrimmede buske og plæner, der snor sig i omgivelserne og danner rammerne for jeres fredfyldte udeliv.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Valbys pulserende byliv, men alligevel tæt på alt, hvad der tilbydes. Spinderiets hyggelige shoppemiljø ligger bare 600 m. fra hovedøren og lokker med spændende butikker og hyggelige spisesteder, der nemt stiller sulten og shoppelysten. De daglige indkøb kan klares i den lokale Netto, Fakta eller Kvickly, imens de omkringliggende pizzerier står klar med syndig take-away på travle hverdage. Der er masser af fornøjelser og oplevelser at hente i Valby, som byder på både biograf, bowlinghal og smukke naturoplevelser, der alt sammen ligger inden for gåafstand fra lejligheden. Med denne adresse har I det hele lige ved hånden, men alligevel er der nem adgang til København Centrum, for Valby Stations togforbindelser ligger bare 200 m. fra hoveddøren og tager jer direkte ind til hovedbanegården på 6 minutter. Her får I hele pakken.

Kontakt os i dag på tlf. 93 94 40 20 og oplev denne fantastiske lejlighed på egen hånd.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning