Ove Billesvej 28, 4340 Tølløse

NYERE RÆKKEHUS MED DEJLIG TERRASSE OG HAVE - TÆT PÅ ALT!

Velkommen indenfor i dette lyse og indbydende rækkehus, der, med sine 91 gode m2, er som skabt til parret eller den lille børnefamilie.

Ejendommen er opført i 2007 og fremtræder i flot og komplet indflytningsklar stand. Planløsningen er veludnyttet med en rummelig entré, som giver adgang til alle boligens værelser, hvorfor den også er yderst delevenlig. Det første rum, I møder, er et praktisk vaskebryggers, som ligger side om side med et stort badeværelse, hvor der er indrettet opbevaringsløsninger og separat bruseniche. I samme omfang finder I et af rækkehusets to soveværelser, der tilsammen giver rig plads til den lille familie, parret eller samboerne. I hjertet af boligen ligger stuen og køkkenet i åben forbindelse til hinanden og udgør hjemmets samlingspunkt. Køkkenet er holdt i et tidsløst design med alle hårde hvidevarer, hvor fokus er lagt på bord- og skabsplads. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig, sydvendt terrasse, som ligger perfekt placeret i forhold til solen. Ligeledes er der adgang til boligens anden hyggelige gårdhave, med tilhørende skur og carport, fra køkkenet, hvilket altid sikrer jer en nem forbindelse mellem inde- og udeliv. Gennemgående for boligen er et behageligt lysindfald, en åben og indbydende atmosfære samt en super god planløsning, som giver gode indretningsmuligheder.

Ove Billesvej ligger i rolige og trygge omgivelser, men alligevel tæt på alt, hvad hyggelige Tølløse har at tilbyde. Inden for 240 - 450 m. kan de daglige indkøb klares i Aldi, Fakta, Netto eller SuperBrugsen, imens det lokale pizzeria står klar med syndig take-away på de travle hverdage. Tølløse har gode uddannelsesinstitutioner og sportsfaciliteter, hvilket gør beliggenheden yderst børne- og familievenlig. Ja, her har I det hele lige ved hånden, og når I trænger til luftforandring, så er der togforbindelser fra Tølløse St, som kan nås på 4 minutters cykeltur. Med nøglerne til dette rækkehus vil I aldrig mangle noget.

Her bliver det ikke svært at finde sig til rette.

For fremvisning kontakt salg & vurdering Ellen Rye Petersen på tlf 22 574474Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.