Gartnervang 40, 2. mf., 4000 Roskilde

41 kvm 2v'er der er fordelt helt optimalt.

HYGGELIG ROSKILDE-LEJLIGHED MED ALTAN

I den charmerende og historiske by Roskilde finder du Gartnervang 40, 2, mf. En mindre, men rigtig hyggelig lejlighed, der er perfekt til den enlige studerende eller par. Her får man 41 m2 fordelt på køkken-alrum, værelse, badeværelse og stor altan.

Entréen består af indbyggede skabe, der giver masser af plads til sko, overtøj og diverse opbevaring. Herfra træder man ind i køkkenet, der fremstår lyst og enkelt med hvide skabe og en lækker træbordplade. Alrummet består af flot parketgulv og har et dejligt lysindfald fra de store vinduer. Indret dig med spisebord, sofaarrangement og tv-hjørne - der er plads til det hele. Alrummet har desuden udgang til boligens store, overdækkede altan med udsigt over grønne arealer. Her kan man opstille udendørsmøbler og udnytte den brede vindueskarm til at gro egne planter.

Boligens værelse har plads til dobbeltseng og består ligesom alrummet af parketgulv og hvide vægge. Rummets neutrale stil gør det muligt at sætte sit helt eget præg. Endelig byder lejligheden på et meget flot og velholdt badeværelse med hvide flisevægge, sort flisegulv, separat brus og godt med albueplads.

Med en adresse på Gartnervang 40, 2, mf. får du en praktisk og god placering i Roskilde med kun 10 minutters cykelafstand til centrum. Roskildes gamle, brostensbelagte gader og stræder emmer af sjæl og historie. Som en af Danmarks ældste byer har Roskilde masser at byde på. Oplev f.eks. Roskilde Domkirke, der er byens stolthed. Eller måske Roskilde Museum, Byparken og kulturhusene Gimle og INSP! Byen emmer af kreativitet og initiativ og beviser, at det ikke kun er hovedstaden, der byder på kultur, liv og kunstneriske sjæle. Det tager desuden kun 15 minutter at cykle til Roskilde Universitet, så lejligheden er et oplagt valg, hvis du skal studere der. På fem minutter kan du cykle til Roskilde Station, der på en lille halv time vil tage dig til København. Med bopæl på Gartnervang 40, 2, mf. er du med andre ord tæt på det hele.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning.