Riisvej 17, 4540 Fårevejle

CHARMERENDE VILLA MED NATURSKØN BELIGGENHED

Fårevejle er et virkelig dejligt sted at slå sig ned, hvis man ønsker naturskønne omgivelser, som siger spar to. På Riisvej 17 er man omkranset af grønne vidder så langt øjet rækker, og der er heller ikke andet end 2,5 kilometer til Sejerøbugtens brusende bølger.

Villaen præsenterer sig selv smukt, og den harmonerer med det grønne landskab. Facaden er nemlig beklædt med træbjælker i en varm nuance, der virkelig komplementerer sine omgivelser. Matriklen tæller 487 kvadratmeter, og den breder sig ud over komplet lukkede rammer. Her er der frodig, veltrimmet beplantning, og foruden de overdækkede terrasser, får I også et hav af solrige hyggekroge, hvor man kan læne sig tilbage i havemøblerne og bare nyde tilværelsen. Ejendommen rummer desuden en garage, et stort skur samt et disponibelt rum med gode anvendelsesmuligheder.

Indendørs mærker I straks den hyggelige og varme stemning. Husets vestlige side fordeler sig over ét langt opholdsrum, som er mere end 12 meter langt. I den ene ende ligger det funktionelle køkken, dernæst kommer dagligstuen med den fineste brændeovn, og for enden ligger spisestuen. Boligen rummer også to gode værelser, et bryggers med opbevaringsplads og vaskefaciliteter samt badeværelset med separat bruseniche.

Området er ren og skær idyl med dejlig natur og deraf et rigt dyreliv. Kun 2,5 kilometer fra hoveddøren har man den lange kyststrækning med familievenlige strande, og mange steder giver det kuperede terræn gode muligheder for at nyde en aktiv fritid midt i naturen - ligesom Odsherred Zoo står klar til at blive udforsket. Der er heller ikke langt til dagligdagens fornødenheder i eksempelvis Fårevejle, hvor der også er skoler, daginstitutioner, sportsfaciliteter og et lægehus.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.