Udsholt Strandvej 122, 3230 Græsted

TÆT PÅ RÅGELEJE STRAND - UDBYDES DETTE SKØNNE SOMMERHUS MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

I et af byens stille og fredelige sommerhuskvarterer finder man dette flotte og velindrettede sommerhus, der står fuldstændig klar til, at nye ejere kan flytte ind og få glæde af den moderne indretning i naturidylliske omgivelser.

Adressen hedder Udsholt Strandvej 122 og sørger for den helt rigtige sommerhusstemning, hvor I kan læne jer tilbage og lade batterierne op. Omtrent to kilometer til nærmeste indkøbsmulighed, så I nemt kan få fyldt køleskabet og fryseren fyldt med is. Tilmed kort afstand til stranden, hvor I kan nyde havets brus. Herudover kun 12 minutters kørsel til Gillelejes hyggelige byliv. Et oplagt sted at nyde den danske sommer, når den er bedst!

Sommerhuset er opført i 1997 og står den dag i dag særdeles velholdt og indbydende. Huset er opført med træelementer, der gør stedet ekstra charmerende. Husets grund indbefatter 2.160 kvadratmeter og udfolder sig med et stort havestykke med rig mulighed for at rykke selskabet ud, når solen kigger frem. Der er god plads til at folde tæppet ud og slappe af, holde picnic og spille bold. Indenfor byder huset på 81 kvadratmeter.

Døren åbner op for den lyse entré med god plads til overtøj og opbevaring. Herfra er der direkte adgang til husets helt store samlingsrum. Det er her ferielivet udfolder sig med yatzy i lange baner. Rummet består af et nydeligt køkken, der er opført i flotte, tidsløse materialer og gemmer på alt i hårde hvidevarer. Rummet er udnyttet på bedste vis og har plads til spiseafdeling såvel som tv-stue. I opholdsstuen er der desuden sørget for brændeovn, der bidrager med ekstra sommerhusstemning på de koldere aftener. Derudover finder man to soveværelser, to badeværelser med bruseniche og et godt bryggers.

Velkommen til Udsholt Strandvej 122.

For fremvisning kontakt salg & vurdering Ellen Rye Petersen på tlf 22574474 eller mail ep@kvadratbolig.dkSkal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.