Ove Billesvej 36, 4340 Tølløse

PÆNT OG MODERNE ANDELSRÆKKEHUS MED TO TERRASSER

Her på Ove Billesvej 36 venter dette skønne og indbydende andelsrækkehus på sine nye ejere. Vi befinder os i det charmerende Tølløse i smørhullet mellem handelsbyerne Holbæk og Roskilde. Både boligen og byen byder på alt, hvad hjertet begærer, og her kan både parret eller singlen finde sig til rette uanset alder - velkommen indenfor!

Ejendommen er opført i 2007 og fremstår yderst velholdt. Den er beliggende i et hyggeligt rækkehuskvarter i byens vestlige del, som karakteriseres af en fredelig og rolig atmosfære. Ganske kort fra adressen ligger grønne marker og enge, og om sommeren kan solen nydes på én af ejendommens to gårdhaver. Den forreste gårdhave byder på både carport samt et mindre cykel- og opbevaringsskur, og bag huset venter den største terrasse, hvorpå solens varme kan nydes til langt ud på eftermiddagen.

Boligen består af i alt 90 kvadratmeter, som indledes af en rummelig entré samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter. Lige fremme ligger ét af boligens to soveværelser, som begge har udsigt til gårdhave. I entréen er desuden indgang til badeværelset, der er lyst og ældrevenligt med en stor bruseniche.

Hjemmets absolut bedste spot skal findes i den lyse og indbydende køkken-alrum, hvor der er rigtig god plads til madlavning, måltidsspisning og sofaafslapning. Det pæne køkken har indbyggede hvidevarer og rigtig god skabsplads, og i stuen kan både det større spisebord og den pladskrævende sofa stå. Her er scenen sat for mange gode hyggestunder!

Tølløse er en hyggelig, mindre by med alle hverdagens nødvendigheder. Mindre end 100 meter fra adressen ligger både Netto, Fakta og Brugsen, og byen har også både skole, dagsinstitutioner, butikker samt togstation. Alt i alt får man her en særdeles indflytningsklar bolig i en særdeles tilflytningsvenlig by. Vi står klar med en fremvisning!

Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.