Møllestræde 11, 1., 3400 Hillerød

HERSKABELIG LIEBHAVERLEJLIGHED MIDT I SLOTSSØKVARTERET

Forbered jer på at blive forelskede, når vi nu har fornøjelsen af at præsentere jer for denne betagende herskabslejlighed i hjertet af hyggelige Hillerød. Her får I en fuldstændig indflytningsklar lejlighed med fine, klassiske detaljer.

Bare 300 meter fra hoveddøren ligger Det majestætiske Frederiksborg Slot med Slotsparken, Barokhaven med smukke blomster, statuer og velholdte parkarealer samt Slotssøen med Den Lille Færge.

Lejligheden ligger på 1. sal i den smukke patricierejendom fra 1880. Ejendommen er bevaringsværdig, med sprossede vinduer og mansardtag med naturskifer og sortglaseret tegl. Den blev præmieret i 2003 og kåret som Årets Hus. Forfatteren Henrik Pontoppidan boede her for mere end 100 år siden.

Ejendommen har en hyggelig lukket gårdhave, med smukke blomster og grønne planter og dekorative krukker. Her kan I slappe af, grille og nyde tilværelsen i solen til lyden af fuglekvidder.

Indendørs får I 162 kvadratmeter med pragtfuldt lysindfald og klassiske detaljer såsom stuklofter og smukke fyldingsdøre. Der er 3 stuer en suite med fine massive, klassiske sildebensparketgulve i egetræ. Hjørnestuen har udgang til den sydvestvendte altan. Den midterste stue har smuk indmuret pejs, som kan fylde hjemmet med hygge og varme. Den sidste stue har originale høje vægpaneler.

Fordelingsgangen fører til køkken, bryggers, badeværelse og 2 flotte soveværelser med masser af skabsplads. Denne afdeling er med flotte, lyse massive plankegulve i fyrretræ.

Køkkenet er opført med hvide elementer med en massiv træbordplade og alt i hårde hvidevarer. Der er en hyggelig spiseplads til hverdagens lette måltider. Ved siden af ligger et stort praktisk bryggers med vaskemaskine og masser skabsplads.

Badeværelset er smukt og stilrent med flotte granitfliser og et luksuriøst badekar kombineret med brus, samt masser af dejlig skabsplads.

Denne skønne lejlighed er placeret i smørhullet af Hillerød. 170 meter fra huset, for enden af Møllestræde ligger Slotsgade og Helsingørsgade, der begge er gågader med et utal af butikker, cafeer og restauranter. Her ligger også Slotsarkaderne, som er byens prisbelønnede Shopping Center med mere end 60 butikker.

Her går boligdrømme i opfyldelse!

For fremvisning kontakt salg & vurdering Ellen Rye Petersen på tlf. 22 57 44 74, mail ep@kvadratbolig.dk